ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE

Contactgegevens ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diksmuidelaan 193; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 230 40 00 (+32-03 230 40 00) 03 230 40 00 (+32-03 230 40 00)

Fax (fax): +32 (65) 756-36-93 +32 (65) 756-36-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE
Products information ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE

BTW identificatienummer (tax): BE01649841308
Ondernemingsnummer: 4794952392
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE
(Get full report from official database of BE for ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE
Addition kinds of activities for ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE

8748. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
078102. Landschapsdiensten | Landscape services
07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
20989902. Noedels (bijvoorbeeld ei, vlakte en water), droog | Noodles (e.g. egg, plain, and water), dry
26750205. Bibliotheekkaarten, doodgesneden: van aangekochte materialen | Library cards, die-cut: from purchased materials

Werken bij ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE in sociale netwerken
Look for responds of ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE. Laat een reactie achter voor ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE. ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE. Leave a respond for ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE. ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE op de google maps. Adres en contacten ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE
Location of ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE on the google maps. Address and contacts of ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE: C C L Décor | SIMPL'ICT | Van Bogaert N | Barbette B | A.B.M.

Other related companies as ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE: C C L Décor | SIMPL'ICT | Van Bogaert N | Barbette B | A.B.M.

ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01649841308. Het bedrijf ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE bevindt zich op het adres: Diksmuidelaan 193; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 871,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE, openstaande posities, locatie van ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE op de kaart.

ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE, company assigned to the tax number BE01649841308. The company ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE is located at the address: Diksmuidelaan 193; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 871,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Funeral directors. Products created in ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE were not found.
The main activity of ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE is not available. You also can look at reviews of ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE, open positions, location of ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROSSEAU JONGENELEN & MATHIEU DE MEERLEIRE, employees, financial statistics.