ETS. CRASSET A. & FILS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ETS. CRASSET A. & FILS
Private companiesMotor Freight Transportation • ETS. CRASSET A. & FILS

Contactgegevens ETS. CRASSET A. & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. CRASSET A. & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. CRASSET A. & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU B?TIMENT 7; 5640; METTET, België

Telefoon (phone): 71799207 (+32-71799207) 71799207 (+32-71799207)

Fax (fax): +32 (64) 195-35-78 +32 (64) 195-35-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. CRASSET A. & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. CRASSET A. & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. CRASSET A. & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. CRASSET A. & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. CRASSET A. & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. CRASSET A. & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. CRASSET A. & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. CRASSET A. & FILS
Products information ETS. CRASSET A. & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE01294158935
Ondernemingsnummer: 9019470214
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. CRASSET A. & FILS
(Get full report from official database of BE for ETS. CRASSET A. & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. CRASSET A. & FILS
Addition kinds of activities for ETS. CRASSET A. & FILS

282102. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
22419900. Smalle stoffenfabrieken, nec | Narrow fabric mills, nec
34940000. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
36340407. Water pulserende apparaten, elektrisch | Water pulsating devices, electric
36410110. Buizen, elektrisch licht | Tubes, electric light

Werken bij ETS. CRASSET A. & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. CRASSET A. & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. CRASSET A. & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. CRASSET A. & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent broedmeester (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

 • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

 • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: LEEN

  Type: Studentenjob

  Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

 • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

 • Business Developer Keuringen (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: HASCO

  Type: Vaste Job

  Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

 • Werfleider nutsleidingen voor stabiel bedrijf (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als werfleider leid je de ploegen, bezoek je de werven en ga je de nodige opmetingen doen.

 • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

  Regio: KRAAINEM

  Bedrijf: MAUEN P.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

 • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

 • Zaalmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Restaurant Jour de fête

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van ETS. CRASSET A. & FILS in sociale netwerken
Look for responds of ETS. CRASSET A. & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. CRASSET A. & FILS. Laat een reactie achter voor ETS. CRASSET A. & FILS. ETS. CRASSET A. & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. CRASSET A. & FILS. Leave a respond for ETS. CRASSET A. & FILS. ETS. CRASSET A. & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. CRASSET A. & FILS op de google maps. Adres en contacten ETS. CRASSET A. & FILS
Location of ETS. CRASSET A. & FILS on the google maps. Address and contacts of ETS. CRASSET A. & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. CRASSET A. & FILS ETS. CRASSET A. & FILS: ZARBIA BVBA | KEMP. WERKGR. HOMOFILIE | PHIRST AID | ASSURANCES POL ANCIAUX | NEIHSEN ETUDES & CONSTR.

Other related companies as ETS. CRASSET A. & FILS: ZARBIA BVBA | KEMP. WERKGR. HOMOFILIE | PHIRST AID | ASSURANCES POL ANCIAUX | NEIHSEN ETUDES & CONSTR.

ETS. CRASSET A. & FILS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. CRASSET A. & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01294158935. Het bedrijf ETS. CRASSET A. & FILS bevindt zich op het adres: RUE DU B?TIMENT 7; 5640; METTET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 427,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van ETS. CRASSET A. & FILS is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. CRASSET A. & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. CRASSET A. & FILS, openstaande posities, locatie van ETS. CRASSET A. & FILS op de kaart.

ETS. CRASSET A. & FILS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. CRASSET A. & FILS, company assigned to the tax number BE01294158935. The company ETS. CRASSET A. & FILS is located at the address: RUE DU B?TIMENT 7; 5640; METTET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 427,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of ETS. CRASSET A. & FILS is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. CRASSET A. & FILS is not available. You also can look at reviews of ETS. CRASSET A. & FILS, open positions, location of ETS. CRASSET A. & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. CRASSET A. & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. CRASSET A. & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. CRASSET A. & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. CRASSET A. & FILS, employees, financial statistics.