ASSURANCES POL ANCIAUX

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ASSURANCES POL ANCIAUX
Private companiesMotor Freight Transportation • ASSURANCES POL ANCIAUX

Contactgegevens ASSURANCES POL ANCIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSURANCES POL ANCIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSURANCES POL ANCIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE COMMANDANT-ALLIOT 6; 5660; COUVIN, België

Telefoon (phone): 60311932 (+32-60311932) 60311932 (+32-60311932)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSURANCES POL ANCIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSURANCES POL ANCIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSURANCES POL ANCIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSURANCES POL ANCIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSURANCES POL ANCIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSURANCES POL ANCIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSURANCES POL ANCIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSURANCES POL ANCIAUX
Products information ASSURANCES POL ANCIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ASSURANCES POL ANCIAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSURANCES POL ANCIAUX
(Get full report from official database of BE for ASSURANCES POL ANCIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSURANCES POL ANCIAUX
Addition kinds of activities for ASSURANCES POL ANCIAUX

01619903. Komkommer boerderij | Cucumber farm
17990606. Keuken- en badkamerhervorming | Kitchen and bathroom remodeling
22599901. Zakken en zakken, breien | Bags and bagging, knit
36699900. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
61539900. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec

Werken bij ASSURANCES POL ANCIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSURANCES POL ANCIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSURANCES POL ANCIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSURANCES POL ANCIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

  • All round medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Elektromecanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan elektrische schema's lezen, fouten zoeken en hebt mechanische kennis. Je spreekt goed Nederlands en kan het schrijven. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

  • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

    Regio: SINT-JORIS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

Zoek naar antwoorden van ASSURANCES POL ANCIAUX in sociale netwerken
Look for responds of ASSURANCES POL ANCIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSURANCES POL ANCIAUX. Laat een reactie achter voor ASSURANCES POL ANCIAUX. ASSURANCES POL ANCIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSURANCES POL ANCIAUX. Leave a respond for ASSURANCES POL ANCIAUX. ASSURANCES POL ANCIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSURANCES POL ANCIAUX op de google maps. Adres en contacten ASSURANCES POL ANCIAUX
Location of ASSURANCES POL ANCIAUX on the google maps. Address and contacts of ASSURANCES POL ANCIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSURANCES POL ANCIAUX ASSURANCES POL ANCIAUX: FLBLEUSE INTERWINE NV | BENNY KUPERS | Di Meo Scarlett | Lebrun G | Hendrikx P

Other related companies as ASSURANCES POL ANCIAUX: FLBLEUSE INTERWINE NV | BENNY KUPERS | Di Meo Scarlett | Lebrun G | Hendrikx P

ASSURANCES POL ANCIAUX is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSURANCES POL ANCIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf ASSURANCES POL ANCIAUX bevindt zich op het adres: RUE COMMANDANT-ALLIOT 6; 5660; COUVIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in ASSURANCES POL ANCIAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSURANCES POL ANCIAUX is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSURANCES POL ANCIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSURANCES POL ANCIAUX, openstaande posities, locatie van ASSURANCES POL ANCIAUX op de kaart.

ASSURANCES POL ANCIAUX is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSURANCES POL ANCIAUX, company assigned to the tax number BE01440826416. The company ASSURANCES POL ANCIAUX is located at the address: RUE COMMANDANT-ALLIOT 6; 5660; COUVIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in ASSURANCES POL ANCIAUX were not found.
The main activity of ASSURANCES POL ANCIAUX is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSURANCES POL ANCIAUX is not available. You also can look at reviews of ASSURANCES POL ANCIAUX, open positions, location of ASSURANCES POL ANCIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSURANCES POL ANCIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSURANCES POL ANCIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSURANCES POL ANCIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSURANCES POL ANCIAUX, employees, financial statistics.