KEMP. WERKGR. HOMOFILIE

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • KEMP. WERKGR. HOMOFILIE
Private companiesMotor Freight Transportation • KEMP. WERKGR. HOMOFILIE

Contactgegevens KEMP. WERKGR. HOMOFILIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEMP. WERKGR. HOMOFILIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEMP. WERKGR. HOMOFILIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIEZENSTRAAT 25; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14423583 (+32-14423583) 14423583 (+32-14423583)

Fax (fax): +32 (61) 354-40-33 +32 (61) 354-40-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEMP. WERKGR. HOMOFILIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEMP. WERKGR. HOMOFILIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEMP. WERKGR. HOMOFILIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEMP. WERKGR. HOMOFILIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEMP. WERKGR. HOMOFILIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEMP. WERKGR. HOMOFILIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEMP. WERKGR. HOMOFILIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEMP. WERKGR. HOMOFILIE
Products information KEMP. WERKGR. HOMOFILIE

BTW identificatienummer (tax): BE09898376464
Ondernemingsnummer: 8772003173
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Conseils Spécialisés: Homosexuels.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEMP. WERKGR. HOMOFILIE
(Get full report from official database of BE for KEMP. WERKGR. HOMOFILIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEMP. WERKGR. HOMOFILIE
Addition kinds of activities for KEMP. WERKGR. HOMOFILIE

267901. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
336401. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
32720608. Pijp, beton of bekleed met beton | Pipe, concrete or lined with concrete
32950105. Mica, gemalen of anderszins behandeld | Mica, ground or otherwise treated
51130205. Handdoeken, papier | Towels, paper

Werken bij KEMP. WERKGR. HOMOFILIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEMP. WERKGR. HOMOFILIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEMP. WERKGR. HOMOFILIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEMP. WERKGR. HOMOFILIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Jobstudent medewerker snackbar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHIPS & ICE

    Type: Studentenjob

    Je neemt bestellingen op. Je maakt broodjes en snacks. Je bakt wafels en je schept ijsjes.

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van KEMP. WERKGR. HOMOFILIE in sociale netwerken
Look for responds of KEMP. WERKGR. HOMOFILIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEMP. WERKGR. HOMOFILIE. Laat een reactie achter voor KEMP. WERKGR. HOMOFILIE. KEMP. WERKGR. HOMOFILIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEMP. WERKGR. HOMOFILIE. Leave a respond for KEMP. WERKGR. HOMOFILIE. KEMP. WERKGR. HOMOFILIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEMP. WERKGR. HOMOFILIE op de google maps. Adres en contacten KEMP. WERKGR. HOMOFILIE
Location of KEMP. WERKGR. HOMOFILIE on the google maps. Address and contacts of KEMP. WERKGR. HOMOFILIE

Andere gerelateerde bedrijven als come KEMP. WERKGR. HOMOFILIE KEMP. WERKGR. HOMOFILIE: Sap S BVBA | COGAM SA | SOJESMI | Hubert G | Decaluw茅 M

Other related companies as KEMP. WERKGR. HOMOFILIE: Sap S BVBA | COGAM SA | SOJESMI | Hubert G | Decaluw茅 M

KEMP. WERKGR. HOMOFILIE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEMP. WERKGR. HOMOFILIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09898376464. Het bedrijf KEMP. WERKGR. HOMOFILIE bevindt zich op het adres: DRIEZENSTRAAT 25; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Conseils Spécialisés: Homosexuels..
De hoofdactiviteit van KEMP. WERKGR. HOMOFILIE is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEMP. WERKGR. HOMOFILIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEMP. WERKGR. HOMOFILIE, openstaande posities, locatie van KEMP. WERKGR. HOMOFILIE op de kaart.

KEMP. WERKGR. HOMOFILIE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEMP. WERKGR. HOMOFILIE, company assigned to the tax number BE09898376464. The company KEMP. WERKGR. HOMOFILIE is located at the address: DRIEZENSTRAAT 25; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Conseils Spécialisés: Homosexuels..
The main activity of KEMP. WERKGR. HOMOFILIE is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KEMP. WERKGR. HOMOFILIE is not available. You also can look at reviews of KEMP. WERKGR. HOMOFILIE, open positions, location of KEMP. WERKGR. HOMOFILIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEMP. WERKGR. HOMOFILIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEMP. WERKGR. HOMOFILIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEMP. WERKGR. HOMOFILIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEMP. WERKGR. HOMOFILIE, employees, financial statistics.