DEVOOGHT

Contactgegevens DEVOOGHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVOOGHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVOOGHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DELAEYSTRAAT 48; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51705520 (+32-51705520) 51705520 (+32-51705520)

Fax (fax): +32 (58) 334-28-37 +32 (58) 334-28-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVOOGHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVOOGHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVOOGHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVOOGHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVOOGHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVOOGHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVOOGHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVOOGHT
Products information DEVOOGHT

BTW identificatienummer (tax): BE08428680419
Ondernemingsnummer: 3418640136
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Mat茅riaux: Articles en Plastique pour le B?timent, Mat茅riaux d'Isolation Thermique, Canalisations & Accessoires de Tuyauteries.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVOOGHT
(Get full report from official database of BE for DEVOOGHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVOOGHT
Addition kinds of activities for DEVOOGHT

017300. Boom noten | Tree nuts
363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
08319903. Boomzaden extracten | Tree seeds extracting
20219903. Botervet, watervrij | Butterfat, anhydrous
20999916. Sorghum, inclusief custom raffinage | Sorghum, including custom refining
30110301. Retreading materialen, band | Retreading materials, tire
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory
51370302. Badpakken: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Swimsuits: women's, children's, and infants'

Werken bij DEVOOGHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVOOGHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVOOGHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVOOGHT. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • polyvalent arbeider - vaste voormiddag - Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: · Ontvangst van vrachtwagens voor de openingsuren. · Verantwoordelijk voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. · Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. · Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. · Algemeen onderhoud van de werkvloer · Afzakken van bigbags.

 • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

 • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Studentenjob

  Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Jobstudent winkelmedewerker (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

 • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Car Comfort Solutions

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

 • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: ISCAR BENELUX

  Type: Vaste Job

  Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

 • Verpleegkundige (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Zorgdragend hart

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

 • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

  Type: Flexijob

  Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

 • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Flexijob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van DEVOOGHT in sociale netwerken
Look for responds of DEVOOGHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVOOGHT. Laat een reactie achter voor DEVOOGHT. DEVOOGHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVOOGHT. Leave a respond for DEVOOGHT. DEVOOGHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVOOGHT op de google maps. Adres en contacten DEVOOGHT
Location of DEVOOGHT on the google maps. Address and contacts of DEVOOGHT

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVOOGHT DEVOOGHT: Heylen | COIFFURE M. & D. | PWA ZWEVEGEM | PASCAL BAKKERS | JOZEF FRANSEN

Other related companies as DEVOOGHT: Heylen | COIFFURE M. & D. | PWA ZWEVEGEM | PASCAL BAKKERS | JOZEF FRANSEN

DEVOOGHT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVOOGHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428680419. Het bedrijf DEVOOGHT bevindt zich op het adres: DELAEYSTRAAT 48; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Articles en Plastique pour le B?timent, Mat茅riaux d'Isolation Thermique, Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
De hoofdactiviteit van DEVOOGHT is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVOOGHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVOOGHT, openstaande posities, locatie van DEVOOGHT op de kaart.

DEVOOGHT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVOOGHT, company assigned to the tax number BE08428680419. The company DEVOOGHT is located at the address: DELAEYSTRAAT 48; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Articles en Plastique pour le B?timent, Mat茅riaux d'Isolation Thermique, Canalisations & Accessoires de Tuyauteries..
The main activity of DEVOOGHT is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVOOGHT is not available. You also can look at reviews of DEVOOGHT, open positions, location of DEVOOGHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVOOGHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVOOGHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVOOGHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVOOGHT, employees, financial statistics.