DEFRANCQ

Contactgegevens DEFRANCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEFRANCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEFRANCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGE BARRIERESTRAAT 8; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51224942 (+32-51224942) 51224942 (+32-51224942)

Fax (fax): +32 (53) 248-99-16 +32 (53) 248-99-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEFRANCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEFRANCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEFRANCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEFRANCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEFRANCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEFRANCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEFRANCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEFRANCQ
Products information DEFRANCQ

BTW identificatienummer (tax): BE09582519531
Ondernemingsnummer: 9917327880
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux de Couverture.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEFRANCQ
(Get full report from official database of BE for DEFRANCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEFRANCQ
Addition kinds of activities for DEFRANCQ

3462. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
249912. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
22110104. Dekens en dekens, katoen | Blankets and blanketings, cotton
24990107. Washboards, hout en hout | Washboards, wood and part wood
28249912. Proteinvezels | Protein fibers
34430000. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
36329902. Ijs dozen, huishouden: metaal of hout | Ice boxes, household: metal or wood
50829907. Power shovels | Power shovels
51691003. kleurstoffen | Dyestuffs

Werken bij DEFRANCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEFRANCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEFRANCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEFRANCQ. Looking for open vacancies in other companies

 • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

 • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

 • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Halle

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar halle.i[email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

 • Slachter runderen (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

 • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

 • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

 • Laborant (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

 • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

 • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

 • Student (M/V) (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

 • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

  Type: Vaste Job

  Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

 • Hulpkok (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ALITIA

  Type: Vaste Job

  Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

Zoek naar antwoorden van DEFRANCQ in sociale netwerken
Look for responds of DEFRANCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEFRANCQ. Laat een reactie achter voor DEFRANCQ. DEFRANCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEFRANCQ. Leave a respond for DEFRANCQ. DEFRANCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEFRANCQ op de google maps. Adres en contacten DEFRANCQ
Location of DEFRANCQ on the google maps. Address and contacts of DEFRANCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come DEFRANCQ DEFRANCQ: FLYCG TRANSPORT BVBA | Daisy | TAVERNE DE BEVER | TONNARD L. | LAMBERMONT PHILIPPE SPRL

Other related companies as DEFRANCQ: FLYCG TRANSPORT BVBA | Daisy | TAVERNE DE BEVER | TONNARD L. | LAMBERMONT PHILIPPE SPRL

DEFRANCQ is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEFRANCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09582519531. Het bedrijf DEFRANCQ bevindt zich op het adres: HOGE BARRIERESTRAAT 8; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux de Couverture..
De hoofdactiviteit van DEFRANCQ is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEFRANCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEFRANCQ, openstaande posities, locatie van DEFRANCQ op de kaart.

DEFRANCQ is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEFRANCQ, company assigned to the tax number BE09582519531. The company DEFRANCQ is located at the address: HOGE BARRIERESTRAAT 8; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux de Couverture..
The main activity of DEFRANCQ is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEFRANCQ is not available. You also can look at reviews of DEFRANCQ, open positions, location of DEFRANCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEFRANCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEFRANCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEFRANCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEFRANCQ, employees, financial statistics.