FLYCG TRANSPORT BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • FLYCG TRANSPORT BVBA
Private companiesMembership Organizations • FLYCG TRANSPORT BVBA

Contactgegevens FLYCG TRANSPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLYCG TRANSPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLYCG TRANSPORT BVBA

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Schatting 57 8210 Zedelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-24-17-45 32-50-24-17-45

Fax (fax): 32-50-24-17-44 32-50-24-17-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLYCG TRANSPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLYCG TRANSPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLYCG TRANSPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLYCG TRANSPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLYCG TRANSPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLYCG TRANSPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLYCG TRANSPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLYCG TRANSPORT BVBA
Products information FLYCG TRANSPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07093017578
Ondernemingsnummer: 2040130615
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 433,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLYCG TRANSPORT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLYCG TRANSPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLYCG TRANSPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLYCG TRANSPORT BVBA
Addition kinds of activities for FLYCG TRANSPORT BVBA

507500. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
07510301. Schapendompendiensten | Sheep dipping services
26310303. Corrugatiemedium | Corrugating medium
26530200. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
32110301. Glas bouwen, vlak | Building glass, flat
32690401. Lampenbasis, aardewerk | Lamp bases, pottery
38429913. Intra-uterine apparaten | Intra-uterine devices
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand
75329901. Antieke en klassieke auto restauratie | Antique and classic automobile restoration

Werken bij FLYCG TRANSPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLYCG TRANSPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLYCG TRANSPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLYCG TRANSPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Extrusie - 3 Ploegen (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een extrusie operator. Hierbij sta je in voor een goede opvolging van het productieproces. Eventueel kan je ingrijpen wanneer nodig. Instellen van machines rekening houdende met de nodige parameters Afgewerkte producten inpakken (manueel of geautomatiseerd) Kwaliteitscontroles uitvoeren volgens welbepaalde procedures Data registreren in het computersysteem Preventief onderhoud uitvoeren aan de machine en technische storingen melden

  • Technieker (testing heftrucks, bobcats, ...) dag ploeg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van Synergie zijn wij momenteel dringend op zoek naar een technisch profiel (kennis mechanica, elektromechanica) die instaat voor het testen van allerlei rollend materiaal (banden van heftrucks, bobcats, ...). Taken : eerste verantwoordelijke "tire testing" interpreteren/rapporteren data onderhoud, veilgheid, toepassen 5S ...

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Reclame bedeler in Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

  • FLEXI JOB / VERKOPER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen. http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

Zoek naar antwoorden van FLYCG TRANSPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLYCG TRANSPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLYCG TRANSPORT BVBA. Laat een reactie achter voor FLYCG TRANSPORT BVBA. FLYCG TRANSPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLYCG TRANSPORT BVBA. Leave a respond for FLYCG TRANSPORT BVBA. FLYCG TRANSPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLYCG TRANSPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLYCG TRANSPORT BVBA
Location of FLYCG TRANSPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLYCG TRANSPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLYCG TRANSPORT BVBA FLYCG TRANSPORT BVBA: Acer | FICHET.....POINT FORT/ MANUFAR | LIBRAIRIE DU DIEWEG | GARAGE MINNAERT | ELECTRABEL

Other related companies as FLYCG TRANSPORT BVBA: Acer | FICHET.....POINT FORT/ MANUFAR | LIBRAIRIE DU DIEWEG | GARAGE MINNAERT | ELECTRABEL

FLYCG TRANSPORT BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLYCG TRANSPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07093017578. Het bedrijf FLYCG TRANSPORT BVBA bevindt zich op het adres: Schatting 57 8210 Zedelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 433,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLYCG TRANSPORT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLYCG TRANSPORT BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLYCG TRANSPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLYCG TRANSPORT BVBA, openstaande posities, locatie van FLYCG TRANSPORT BVBA op de kaart.

FLYCG TRANSPORT BVBA is a company, that was registered 1996 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is FLYCG TRANSPORT BVBA, company assigned to the tax number BE07093017578. The company FLYCG TRANSPORT BVBA is located at the address: Schatting 57 8210 Zedelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 433,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLYCG TRANSPORT BVBA were not found.
The main activity of FLYCG TRANSPORT BVBA is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLYCG TRANSPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLYCG TRANSPORT BVBA, open positions, location of FLYCG TRANSPORT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLYCG TRANSPORT BVBA, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLYCG TRANSPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLYCG TRANSPORT BVBA, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLYCG TRANSPORT BVBA, employees, financial statistics.