School of self d茅fense ASBL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • School of self d茅fense ASBL
Private companiesAgricultural Services • School of self d茅fense ASBL

Contactgegevens School of self d茅fense ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data School of self d茅fense ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

School of self d茅fense ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Namur 20; 5000; Namur (Beez), België

Telefoon (phone): 081 22 43 42 (+32-081 22 43 42) 081 22 43 42 (+32-081 22 43 42)

Fax (fax): +32 (3) 604-73-50 +32 (3) 604-73-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) School of self d茅fense ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "School of self d茅fense ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "School of self d茅fense ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van School of self d茅fense ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen School of self d茅fense ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of School of self d茅fense ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees School of self d茅fense ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti School of self d茅fense ASBL
Products information School of self d茅fense ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05880126953
Ondernemingsnummer: 1038177490
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in School of self d茅fense ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Martial arts and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor School of self d茅fense ASBL
(Get full report from official database of BE for School of self d茅fense ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor School of self d茅fense ASBL
Addition kinds of activities for School of self d茅fense ASBL

832200. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
22410106. Linten, nec | Ribbons, nec
34431105. Steriliserende kamers, metalen plaat | Sterilizing chambers, metal plate
42139903. Contracttransporteurs | Contract haulers
50720400. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners
50820403. Baggers en sleeplijnen, behalve schepen | Dredges and draglines, except ships
51360301. Jassen, mannen en jongens ' | Coats, men's and boys'
73891001. Telefoon antwoord service | Telephone answering service
86410202. Universiteitsklub | University club
97210401. Internationale zaken, federale overheid | International affairs, federal government

Werken bij School of self d茅fense ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in School of self d茅fense ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor School of self d茅fense ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for School of self d茅fense ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lovendegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • Vrachtwagenchauffeur CE - Truckdriver CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TORNADOTRANS

    Type: Vaste Job

    Containertrafiek België ----- Container traffic Belgium

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van School of self d茅fense ASBL in sociale netwerken
Look for responds of School of self d茅fense ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor School of self d茅fense ASBL. Laat een reactie achter voor School of self d茅fense ASBL. School of self d茅fense ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for School of self d茅fense ASBL. Leave a respond for School of self d茅fense ASBL. School of self d茅fense ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie School of self d茅fense ASBL op de google maps. Adres en contacten School of self d茅fense ASBL
Location of School of self d茅fense ASBL on the google maps. Address and contacts of School of self d茅fense ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come School of self d茅fense ASBL School of self d茅fense ASBL: ASSURANCES DELESTRAIT | JACQUES PILATE | TOP ROC | STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN | BERNARD KAMINSKI

Other related companies as School of self d茅fense ASBL: ASSURANCES DELESTRAIT | JACQUES PILATE | TOP ROC | STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN | BERNARD KAMINSKI

School of self d茅fense ASBL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is School of self d茅fense ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05880126953. Het bedrijf School of self d茅fense ASBL bevindt zich op het adres: Rue de Namur 20; 5000; Namur (Beez). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Martial arts and accessories. Producten gemaakt in School of self d茅fense ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van School of self d茅fense ASBL is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van School of self d茅fense ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van School of self d茅fense ASBL, openstaande posities, locatie van School of self d茅fense ASBL op de kaart.

School of self d茅fense ASBL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is School of self d茅fense ASBL, company assigned to the tax number BE05880126953. The company School of self d茅fense ASBL is located at the address: Rue de Namur 20; 5000; Namur (Beez). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Martial arts and accessories. Products created in School of self d茅fense ASBL were not found.
The main activity of School of self d茅fense ASBL is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of School of self d茅fense ASBL is not available. You also can look at reviews of School of self d茅fense ASBL, open positions, location of School of self d茅fense ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over School of self d茅fense ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf School of self d茅fense ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about School of self d茅fense ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company School of self d茅fense ASBL, employees, financial statistics.