STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN
Private companiesAgricultural Services • STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN

Contactgegevens STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIMBERG 116; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 14544320 (+32-14544320) 14544320 (+32-14544320)

Fax (fax): +32 (60) 258-46-96 +32 (60) 258-46-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN
Products information STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN

BTW identificatienummer (tax): BE01796234130
Ondernemingsnummer: 6572814941
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN
(Get full report from official database of BE for STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN
Addition kinds of activities for STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN

5921. Drankwinkels | Liquor stores
249902. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
367701. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
13819906. Spudding in olie- en gasputten | Spudding in oil and gas wells
28330107. Sulfa drugs | Sulfa drugs

Werken bij STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Servicetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief over gans België zijn wij op zoek naar een servicetechnieker (m/v) voor de regio West-Vlaanderen. In ruil voor je inzet en kennis, krijg je een aantrekkelijk loonpakket (zie aanbod) Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels. Bij problemen, analyseer je de situatie en zoekt naar de gepaste oplossing Je vertrekt steeds van thuis uit naar de klanten.

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

Zoek naar antwoorden van STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN. Laat een reactie achter voor STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN. STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN. Leave a respond for STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN. STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN op de google maps. Adres en contacten STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN
Location of STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN on the google maps. Address and contacts of STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN: CHRISTIAN GILSON | Bureau Lambert | Verlinde | Wenneker | PAUL-HENRI GILLOT

Other related companies as STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN: CHRISTIAN GILSON | Bureau Lambert | Verlinde | Wenneker | PAUL-HENRI GILLOT

STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01796234130. Het bedrijf STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN bevindt zich op het adres: LIMBERG 116; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN, openstaande posities, locatie van STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN op de kaart.

STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN, company assigned to the tax number BE01796234130. The company STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN is located at the address: LIMBERG 116; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN is not available. You also can look at reviews of STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN, open positions, location of STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN BARTHOLOMEEUSEN, employees, financial statistics.