Ceragres (FGM nv)

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Ceragres (FGM nv)
Private companiesHealth Services • Ceragres (FGM nv)

Contactgegevens Ceragres (FGM nv): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ceragres (FGM nv): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ceragres (FGM nv)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 489C; 9090; Melle, België

Telefoon (phone): 09 252 23 11 (+32-09 252 23 11) 09 252 23 11 (+32-09 252 23 11)

Fax (fax): 09 252 23 17 (+32-09 252 23 17) 09 252 23 17 (+32-09 252 23 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ceragres (FGM nv): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ceragres (FGM nv)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ceragres (FGM nv)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ceragres (FGM nv), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ceragres (FGM nv). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ceragres (FGM nv), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ceragres (FGM nv). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ceragres (FGM nv)
Products information Ceragres (FGM nv)

BTW identificatienummer (tax): BE09723693847
Ondernemingsnummer: 3222808837
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Tiles; Swimming pools - Contractors & equipment

Product categorie (product category): Marble, granite and natural stone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ceragres (FGM nv)
(Get full report from official database of BE for Ceragres (FGM nv))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ceragres (FGM nv)
Addition kinds of activities for Ceragres (FGM nv)

20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
22111005. Tafel damast, katoen | Table damask, cotton
23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
24290202. Houtwol, excelsior | Wood wool, excelsior
27549916. Beveiligingscertificaten: gravure printing | Security certificates: gravure printing
80690000. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
96210200. Licentiebureaus | Licensing agencies

Werken bij Ceragres (FGM nv): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ceragres (FGM nv): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ceragres (FGM nv). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ceragres (FGM nv). Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp Genk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: BUDGET IBIS

    Type: Studentenjob

    Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Afspraakplanners te Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: TelSmart

    Type: Werfreserve

    Als afspraakplanner kan je uw talenten ontplooien in agendabeheer : je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in ( coldcalling + referenties + bestaande klanten ) databasebeheer : je update de gegevens in de CRM

Zoek naar antwoorden van Ceragres (FGM nv) in sociale netwerken
Look for responds of Ceragres (FGM nv) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ceragres (FGM nv). Laat een reactie achter voor Ceragres (FGM nv). Ceragres (FGM nv) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ceragres (FGM nv). Leave a respond for Ceragres (FGM nv). Ceragres (FGM nv) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ceragres (FGM nv) op de google maps. Adres en contacten Ceragres (FGM nv)
Location of Ceragres (FGM nv) on the google maps. Address and contacts of Ceragres (FGM nv)

Andere gerelateerde bedrijven als come Ceragres (FGM nv) Ceragres (FGM nv): Dejeaifve JM | Bortolin Daniel & Bortolin-Snacken Véronique | STEDELIJKE KINDERKRIBBE | NICOLAS SARLET | LA GRANDE LITERIE

Other related companies as Ceragres (FGM nv): Dejeaifve JM | Bortolin Daniel & Bortolin-Snacken Véronique | STEDELIJKE KINDERKRIBBE | NICOLAS SARLET | LA GRANDE LITERIE

Ceragres (FGM nv) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ceragres (FGM nv), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09723693847. Het bedrijf Ceragres (FGM nv) bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 489C; 9090; Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 546,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Marble, granite and natural stone. Lijst met producten zijn Tiles; Swimming pools - Contractors & equipment.
De hoofdactiviteit van Ceragres (FGM nv) is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ceragres (FGM nv) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ceragres (FGM nv), openstaande posities, locatie van Ceragres (FGM nv) op de kaart.

Ceragres (FGM nv) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ceragres (FGM nv), company assigned to the tax number BE09723693847. The company Ceragres (FGM nv) is located at the address: Brusselsesteenweg 489C; 9090; Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 546,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Marble, granite and natural stone. List of products are Tiles; Swimming pools - Contractors & equipment.
The main activity of Ceragres (FGM nv) is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ceragres (FGM nv) is not available. You also can look at reviews of Ceragres (FGM nv), open positions, location of Ceragres (FGM nv) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ceragres (FGM nv), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ceragres (FGM nv), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ceragres (FGM nv), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ceragres (FGM nv), employees, financial statistics.