STEDELIJKE KINDERKRIBBE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • STEDELIJKE KINDERKRIBBE
Private companiesHealth Services • STEDELIJKE KINDERKRIBBE

Contactgegevens STEDELIJKE KINDERKRIBBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEDELIJKE KINDERKRIBBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEDELIJKE KINDERKRIBBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WETSTRAAT 24; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32361728 32361728

Fax (fax): +32 (51) 841-15-94 +32 (51) 841-15-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEDELIJKE KINDERKRIBBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEDELIJKE KINDERKRIBBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEDELIJKE KINDERKRIBBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEDELIJKE KINDERKRIBBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEDELIJKE KINDERKRIBBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEDELIJKE KINDERKRIBBE
Products information STEDELIJKE KINDERKRIBBE

BTW identificatienummer (tax): BE05436828613
Ondernemingsnummer: 8436920166
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in STEDELIJKE KINDERKRIBBE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE
(Get full report from official database of BE for STEDELIJKE KINDERKRIBBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE
Addition kinds of activities for STEDELIJKE KINDERKRIBBE

3444. Plaatwerk | Sheet metalwork
161101. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
30690300. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
31110503. Skirtleer | Skirting leather
35640204. Turbo-blowers, industriële | Turbo-blowers, industrial
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
50999903. Containers: glas, metaal of plastic | Containers: glass, metal or plastic

Werken bij STEDELIJKE KINDERKRIBBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEDELIJKE KINDERKRIBBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van STEDELIJKE KINDERKRIBBE in sociale netwerken
Look for responds of STEDELIJKE KINDERKRIBBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Laat een reactie achter voor STEDELIJKE KINDERKRIBBE. STEDELIJKE KINDERKRIBBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEDELIJKE KINDERKRIBBE. Leave a respond for STEDELIJKE KINDERKRIBBE. STEDELIJKE KINDERKRIBBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEDELIJKE KINDERKRIBBE op de google maps. Adres en contacten STEDELIJKE KINDERKRIBBE
Location of STEDELIJKE KINDERKRIBBE on the google maps. Address and contacts of STEDELIJKE KINDERKRIBBE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEDELIJKE KINDERKRIBBE STEDELIJKE KINDERKRIBBE: JEUGDHUIS DE KLUP | SERVICE JOB DES ETUDIANTS DE L.L.N. | HUIS JOSY | MUSEUM A.VANDER HAEGHEN | DIRK MAES

Other related companies as STEDELIJKE KINDERKRIBBE: JEUGDHUIS DE KLUP | SERVICE JOB DES ETUDIANTS DE L.L.N. | HUIS JOSY | MUSEUM A.VANDER HAEGHEN | DIRK MAES

STEDELIJKE KINDERKRIBBE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEDELIJKE KINDERKRIBBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05436828613. Het bedrijf STEDELIJKE KINDERKRIBBE bevindt zich op het adres: WETSTRAAT 24; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 418,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in STEDELIJKE KINDERKRIBBE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEDELIJKE KINDERKRIBBE is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEDELIJKE KINDERKRIBBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEDELIJKE KINDERKRIBBE, openstaande posities, locatie van STEDELIJKE KINDERKRIBBE op de kaart.

STEDELIJKE KINDERKRIBBE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEDELIJKE KINDERKRIBBE, company assigned to the tax number BE05436828613. The company STEDELIJKE KINDERKRIBBE is located at the address: WETSTRAAT 24; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 418,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kinderopvang. Products created in STEDELIJKE KINDERKRIBBE were not found.
The main activity of STEDELIJKE KINDERKRIBBE is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEDELIJKE KINDERKRIBBE is not available. You also can look at reviews of STEDELIJKE KINDERKRIBBE, open positions, location of STEDELIJKE KINDERKRIBBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEDELIJKE KINDERKRIBBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEDELIJKE KINDERKRIBBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEDELIJKE KINDERKRIBBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEDELIJKE KINDERKRIBBE, employees, financial statistics.