Bouwmaterialen De Groote NV

Contactgegevens Bouwmaterialen De Groote NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwmaterialen De Groote NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwmaterialen De Groote NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Morekstraat 260; 9032; Gent (Wondelgem), België

Telefoon (phone): 09 253 86 08 (+32-09 253 86 08) 09 253 86 08 (+32-09 253 86 08)

Fax (fax): 09 253 23 46 (+32-09 253 23 46) 09 253 23 46 (+32-09 253 23 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwmaterialen De Groote NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwmaterialen De Groote NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwmaterialen De Groote NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwmaterialen De Groote NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwmaterialen De Groote NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwmaterialen De Groote NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwmaterialen De Groote NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwmaterialen De Groote NV
Products information Bouwmaterialen De Groote NV

BTW identificatienummer (tax): BE05032531738
Ondernemingsnummer: 8102935791
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Building materials

Product categorie (product category): Marble, granite and natural stone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwmaterialen De Groote NV
(Get full report from official database of BE for Bouwmaterialen De Groote NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwmaterialen De Groote NV
Addition kinds of activities for Bouwmaterialen De Groote NV

2678. Kantoorartikelen | Stationery products
394405. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
20929906. Seafoods, vers: bereid | Seafoods, fresh: prepared
28190913. Mangandioxide poeder, synthetisch | Manganese dioxide powder, synthetic
80699901. Kinderziekenhuis | Childrens' hospital
87349911. Water test laboratorium | Water testing laboratory

Werken bij Bouwmaterialen De Groote NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwmaterialen De Groote NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwmaterialen De Groote NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwmaterialen De Groote NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Machinist (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in STEKENE zijn we op zoek naar een MACHINIST   

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

Zoek naar antwoorden van Bouwmaterialen De Groote NV in sociale netwerken
Look for responds of Bouwmaterialen De Groote NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwmaterialen De Groote NV. Laat een reactie achter voor Bouwmaterialen De Groote NV. Bouwmaterialen De Groote NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwmaterialen De Groote NV. Leave a respond for Bouwmaterialen De Groote NV. Bouwmaterialen De Groote NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwmaterialen De Groote NV op de google maps. Adres en contacten Bouwmaterialen De Groote NV
Location of Bouwmaterialen De Groote NV on the google maps. Address and contacts of Bouwmaterialen De Groote NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwmaterialen De Groote NV Bouwmaterialen De Groote NV: Chris oliver | THEOPHIEL AERTS | HOTEL ATLANTA | GARAGE THEYS DENIS | SHUTTLE HALEN BC FV

Other related companies as Bouwmaterialen De Groote NV: Chris oliver | THEOPHIEL AERTS | HOTEL ATLANTA | GARAGE THEYS DENIS | SHUTTLE HALEN BC FV

Bouwmaterialen De Groote NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwmaterialen De Groote NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05032531738. Het bedrijf Bouwmaterialen De Groote NV bevindt zich op het adres: Morekstraat 260; 9032; Gent (Wondelgem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 207,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Marble, granite and natural stone. Lijst met producten zijn Building materials.
De hoofdactiviteit van Bouwmaterialen De Groote NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwmaterialen De Groote NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwmaterialen De Groote NV, openstaande posities, locatie van Bouwmaterialen De Groote NV op de kaart.

Bouwmaterialen De Groote NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouwmaterialen De Groote NV, company assigned to the tax number BE05032531738. The company Bouwmaterialen De Groote NV is located at the address: Morekstraat 260; 9032; Gent (Wondelgem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 207,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Marble, granite and natural stone. List of products are Building materials.
The main activity of Bouwmaterialen De Groote NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwmaterialen De Groote NV is not available. You also can look at reviews of Bouwmaterialen De Groote NV, open positions, location of Bouwmaterialen De Groote NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwmaterialen De Groote NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwmaterialen De Groote NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwmaterialen De Groote NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwmaterialen De Groote NV, employees, financial statistics.