Chris oliver

Contactgegevens Chris oliver: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chris oliver: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chris oliver

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Marche 471; 5100; Namur (Jambes), België

Telefoon (phone): 081 33 00 33 (+32-081 33 00 33) 081 33 00 33 (+32-081 33 00 33)

Fax (fax): 081 33 00 34 (+32-081 33 00 34) 081 33 00 34 (+32-081 33 00 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chris oliver: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chris oliver"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chris oliver"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chris oliver, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chris oliver. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chris oliver, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chris oliver. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chris oliver
Products information Chris oliver

BTW identificatienummer (tax): BE07768402099
Ondernemingsnummer: 3386779785
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Wedding presents - Lists; Furniture - General

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chris oliver
(Get full report from official database of BE for Chris oliver)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chris oliver
Addition kinds of activities for Chris oliver

142901. Igneus rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Igneus rock, crushed and broken-quarrying
263100. Papierfabrieken | Paperboard mills
26310406. Leatherboard | Leatherboard
28340801. Antibiotica, verpakt | Antibiotics, packaged
32719911. Baksteen, beton | Brick, concrete
32810400. Slate producten | Slate products
36430105. Sokken, elektrisch | Sockets, electric

Werken bij Chris oliver: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chris oliver: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chris oliver. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chris oliver. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Tester R&D (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

 • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

  Regio: LOT

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

 • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Studentenjob

  Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

 • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Studentenjob

  Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

 • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: VERLINDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

 • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

 • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ENJOY LIFE

  Type: Flexijob

  Helpende hand in een frituur...

 • Winkelbediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

  Type: Flexijob

  Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van Chris oliver in sociale netwerken
Look for responds of Chris oliver in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chris oliver. Laat een reactie achter voor Chris oliver. Chris oliver bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chris oliver. Leave a respond for Chris oliver. Chris oliver on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chris oliver op de google maps. Adres en contacten Chris oliver
Location of Chris oliver on the google maps. Address and contacts of Chris oliver

Andere gerelateerde bedrijven als come Chris oliver Chris oliver: DEKIJNDT | Willaert Computersystemen BVBA | STANISLAS CLAESSENS | Oyen G | Robert Barge

Other related companies as Chris oliver: DEKIJNDT | Willaert Computersystemen BVBA | STANISLAS CLAESSENS | Oyen G | Robert Barge

Chris oliver is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chris oliver, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07768402099. Het bedrijf Chris oliver bevindt zich op het adres: Chaussée de Marche 471; 5100; Namur (Jambes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 485,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Wedding presents - Lists; Furniture - General.
De hoofdactiviteit van Chris oliver is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chris oliver is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chris oliver, openstaande posities, locatie van Chris oliver op de kaart.

Chris oliver is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chris oliver, company assigned to the tax number BE07768402099. The company Chris oliver is located at the address: Chaussée de Marche 471; 5100; Namur (Jambes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 485,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Wedding presents - Lists; Furniture - General.
The main activity of Chris oliver is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chris oliver is not available. You also can look at reviews of Chris oliver, open positions, location of Chris oliver on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chris oliver, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chris oliver, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chris oliver, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chris oliver, employees, financial statistics.