THE HEVER GROUP CVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • THE HEVER GROUP CVBA

Contactgegevens THE HEVER GROUP CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE HEVER GROUP CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE HEVER GROUP CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Lozanastraat 236; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 240 11 90 (+32-03 240 11 90) 03 240 11 90 (+32-03 240 11 90)

Fax (fax): 03 240 11 99 (+32-03 240 11 99) 03 240 11 99 (+32-03 240 11 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE HEVER GROUP CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE HEVER GROUP CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE HEVER GROUP CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE HEVER GROUP CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE HEVER GROUP CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE HEVER GROUP CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE HEVER GROUP CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE HEVER GROUP CVBA
Products information THE HEVER GROUP CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09106811523
Ondernemingsnummer: 8277069091
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Personnel recruitment & -selection

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE HEVER GROUP CVBA
(Get full report from official database of BE for THE HEVER GROUP CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE HEVER GROUP CVBA
Addition kinds of activities for THE HEVER GROUP CVBA

26760201. Servetten, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Napkins, sanitary: made from purchased paper
29110102. Vloeibare petroleumgassen, lpg | Liquefied petroleum gases, lpg
32979903. Crucibles: grafiet, magnesiet, chroom, silica, andere nonclay | Crucibles: graphite, magnesite, chrome, silica,other nonclay
35440201. Jigs: inspectie, meting en controle | Jigs: inspection, gauging, and checking
63210203. Ziektekostenverenigingen, wederzijds | Sick benefit associations, mutual

Werken bij THE HEVER GROUP CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE HEVER GROUP CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE HEVER GROUP CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE HEVER GROUP CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bankbediende global trading (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende global trading ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van het openen, wijzigen en betalen van documentaire incassi, zowel import als exportdossiers Je staat in voor een correcte overdracht van instructies aan de back office Je onderhoudt contact met klanten in geval van ontbrekende of onjuiste documenten en opvolging van dossier Je volgt de binnenkomende fondsen op en gaat na of de boekingen hieromtrent correct uitgevoerd worden

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • HUISHOUDHULP REGIO VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en ervaren huishoudhulp. Ben jij een positief ingestelde, klantvriendelijke, stipte en discrete persoon, die bovenal heel graag en netjes poetst en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St.Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

Zoek naar antwoorden van THE HEVER GROUP CVBA in sociale netwerken
Look for responds of THE HEVER GROUP CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE HEVER GROUP CVBA. Laat een reactie achter voor THE HEVER GROUP CVBA. THE HEVER GROUP CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE HEVER GROUP CVBA. Leave a respond for THE HEVER GROUP CVBA. THE HEVER GROUP CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE HEVER GROUP CVBA op de google maps. Adres en contacten THE HEVER GROUP CVBA
Location of THE HEVER GROUP CVBA on the google maps. Address and contacts of THE HEVER GROUP CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come THE HEVER GROUP CVBA THE HEVER GROUP CVBA: LENAERTS JULES | BOUCHERIE TOUFRAIS | RESTAURANT GOLDEN PHOENIX | BENO?T BERGHMANS | BENO?T VAN DEN EYNDE

Other related companies as THE HEVER GROUP CVBA: LENAERTS JULES | BOUCHERIE TOUFRAIS | RESTAURANT GOLDEN PHOENIX | BENO?T BERGHMANS | BENO?T VAN DEN EYNDE

THE HEVER GROUP CVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THE HEVER GROUP CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09106811523. Het bedrijf THE HEVER GROUP CVBA bevindt zich op het adres: Lange Lozanastraat 236; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Lijst met producten zijn Personnel recruitment & -selection.
De hoofdactiviteit van THE HEVER GROUP CVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE HEVER GROUP CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE HEVER GROUP CVBA, openstaande posities, locatie van THE HEVER GROUP CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

THE HEVER GROUP CVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is THE HEVER GROUP CVBA, company assigned to the tax number BE09106811523. The company THE HEVER GROUP CVBA is located at the address: Lange Lozanastraat 236; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. List of products are Personnel recruitment & -selection.
The main activity of THE HEVER GROUP CVBA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THE HEVER GROUP CVBA is not available. You also can look at reviews of THE HEVER GROUP CVBA, open positions, location of THE HEVER GROUP CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE HEVER GROUP CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE HEVER GROUP CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE HEVER GROUP CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE HEVER GROUP CVBA, employees, financial statistics.