LENAERTS JULES

Contactgegevens LENAERTS JULES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LENAERTS JULES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LENAERTS JULES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Munstersestraat 30; 3690; Zutendaal, België

Telefoon (phone): 089 61 23 66 (+32-089 61 23 66) 089 61 23 66 (+32-089 61 23 66)

Fax (fax): 089 61 23 66 (+32-089 61 23 66) 089 61 23 66 (+32-089 61 23 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LENAERTS JULES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LENAERTS JULES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LENAERTS JULES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LENAERTS JULES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LENAERTS JULES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LENAERTS JULES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LENAERTS JULES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LENAERTS JULES
Products information LENAERTS JULES

BTW identificatienummer (tax): BE03615570068
Ondernemingsnummer: 3575744628
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 710,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Lawn mowers

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LENAERTS JULES
(Get full report from official database of BE for LENAERTS JULES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LENAERTS JULES
Addition kinds of activities for LENAERTS JULES

172103. Industrieel schilderij | Industrial painting
20240307. Sorbets, niet-zuivel gebaseerd | Sorbets, non-dairy based
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
32310106. Mozaïeken, glas: gemaakt van gekocht glas | Mosaics, glass: made from purchased glass
35770300. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
38250320. Elektrische meetapparatuur | Power measuring equipment, electrical
38510100. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle
39310500. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts

Werken bij LENAERTS JULES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LENAERTS JULES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LENAERTS JULES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LENAERTS JULES. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

Zoek naar antwoorden van LENAERTS JULES in sociale netwerken
Look for responds of LENAERTS JULES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LENAERTS JULES. Laat een reactie achter voor LENAERTS JULES. LENAERTS JULES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LENAERTS JULES. Leave a respond for LENAERTS JULES. LENAERTS JULES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LENAERTS JULES op de google maps. Adres en contacten LENAERTS JULES
Location of LENAERTS JULES on the google maps. Address and contacts of LENAERTS JULES

Andere gerelateerde bedrijven als come LENAERTS JULES LENAERTS JULES: LADY'S NAGELSTUDIO | It's cosy | Vercauteren C | KENKO | DEPANNAGE R. LA FRANCE SA

Other related companies as LENAERTS JULES: LADY'S NAGELSTUDIO | It's cosy | Vercauteren C | KENKO | DEPANNAGE R. LA FRANCE SA

LENAERTS JULES is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LENAERTS JULES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03615570068. Het bedrijf LENAERTS JULES bevindt zich op het adres: Munstersestraat 30; 3690; Zutendaal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 710,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bicycles - Retail. Lijst met producten zijn Lawn mowers.
De hoofdactiviteit van LENAERTS JULES is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LENAERTS JULES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LENAERTS JULES, openstaande posities, locatie van LENAERTS JULES op de kaart.

LENAERTS JULES is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LENAERTS JULES, company assigned to the tax number BE03615570068. The company LENAERTS JULES is located at the address: Munstersestraat 30; 3690; Zutendaal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 710,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bicycles - Retail. List of products are Lawn mowers.
The main activity of LENAERTS JULES is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LENAERTS JULES is not available. You also can look at reviews of LENAERTS JULES, open positions, location of LENAERTS JULES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LENAERTS JULES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LENAERTS JULES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LENAERTS JULES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LENAERTS JULES, employees, financial statistics.