Revitaliser Boulevards du Centre

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Revitaliser Boulevards du Centre
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Revitaliser Boulevards du Centre

Contactgegevens Revitaliser Boulevards du Centre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Revitaliser Boulevards du Centre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Revitaliser Boulevards du Centre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Halles 3; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 218 22 49 (+32-02 218 22 49) 02 218 22 49 (+32-02 218 22 49)

Fax (fax): 02 218 22 81 (+32-02 218 22 81) 02 218 22 81 (+32-02 218 22 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Revitaliser Boulevards du Centre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Revitaliser Boulevards du Centre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Revitaliser Boulevards du Centre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Revitaliser Boulevards du Centre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Revitaliser Boulevards du Centre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Revitaliser Boulevards du Centre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Revitaliser Boulevards du Centre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Revitaliser Boulevards du Centre
Products information Revitaliser Boulevards du Centre

BTW identificatienummer (tax): BE05388488769
Ondernemingsnummer: 2429595947
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Revitaliser Boulevards du Centre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Revitaliser Boulevards du Centre
(Get full report from official database of BE for Revitaliser Boulevards du Centre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Revitaliser Boulevards du Centre
Addition kinds of activities for Revitaliser Boulevards du Centre

333400. Primair aluminium | Primary aluminum
672299. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
20770200. Marine vetten, oliën en maaltijden | Marine fats, oils, and meals
21319903. Snuif | Snuff
35520211. Riet, weefsel | Reeds, loom
38260112. spectrofluorometers | Spectrofluorometers
83619903. Halve groepshuis, personen met sociale of persoonlijke problemen | Halfway group home, persons with social or personal problems

Werken bij Revitaliser Boulevards du Centre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Revitaliser Boulevards du Centre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Revitaliser Boulevards du Centre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Revitaliser Boulevards du Centre. Looking for open vacancies in other companies

  • Autotechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden en herstellen van oldtimers Auto's klaarmaken voor technische controle Werken aan benzinemotoren Technische keuringen uitvoeren op een voertuig De voertuigen klaarmaken voor leveringen

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • INPAKKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kaas verwerkend bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een student of vaste medewerker. Je staat in voor het controleren en inpakken van de kazen. Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling van 2 weken. Dit kan mogelijks verlengd worden.

  • Student (+18) | Laden en lossen | Herentals | 14/9 - 19/9 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het laden en lossen van goederen bij een firma in Herentals. Voor dit logistieke bedrijf zal je instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagens die toekomen en vertrekken. De magazijniers zetten de goederen voor jou klaar en jij staat in voor alles correct in te laden voor vertrek. Je werkt in daguren vanaf 8.00 - 15.30 uur, in de periode van vrijdag 14/9 tot en met woensdag 19/9. Je kan enkele lossen dagen laden en lossen en een extra centje bijverdienen.

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

    Type: Werfreserve

    U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van Revitaliser Boulevards du Centre in sociale netwerken
Look for responds of Revitaliser Boulevards du Centre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Revitaliser Boulevards du Centre. Laat een reactie achter voor Revitaliser Boulevards du Centre. Revitaliser Boulevards du Centre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Revitaliser Boulevards du Centre. Leave a respond for Revitaliser Boulevards du Centre. Revitaliser Boulevards du Centre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Revitaliser Boulevards du Centre op de google maps. Adres en contacten Revitaliser Boulevards du Centre
Location of Revitaliser Boulevards du Centre on the google maps. Address and contacts of Revitaliser Boulevards du Centre

Andere gerelateerde bedrijven als come Revitaliser Boulevards du Centre Revitaliser Boulevards du Centre: DERWAEL K. | POLICE F?D?RALE | Devleeschouwer P Entreprise sprl | GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA | LUC ROORYCK

Other related companies as Revitaliser Boulevards du Centre: DERWAEL K. | POLICE F?D?RALE | Devleeschouwer P Entreprise sprl | GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA | LUC ROORYCK

Revitaliser Boulevards du Centre is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Revitaliser Boulevards du Centre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05388488769. Het bedrijf Revitaliser Boulevards du Centre bevindt zich op het adres: Rue des Halles 3; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 645,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Revitaliser Boulevards du Centre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Revitaliser Boulevards du Centre is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Revitaliser Boulevards du Centre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Revitaliser Boulevards du Centre, openstaande posities, locatie van Revitaliser Boulevards du Centre op de kaart.

Revitaliser Boulevards du Centre is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Revitaliser Boulevards du Centre, company assigned to the tax number BE05388488769. The company Revitaliser Boulevards du Centre is located at the address: Rue des Halles 3; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 645,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. Products created in Revitaliser Boulevards du Centre were not found.
The main activity of Revitaliser Boulevards du Centre is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Revitaliser Boulevards du Centre is not available. You also can look at reviews of Revitaliser Boulevards du Centre, open positions, location of Revitaliser Boulevards du Centre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Revitaliser Boulevards du Centre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Revitaliser Boulevards du Centre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Revitaliser Boulevards du Centre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Revitaliser Boulevards du Centre, employees, financial statistics.