GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA

Contactgegevens GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstraat 12; 9770; Kruishoutem, België

Telefoon (phone): 09 383 53 38; 09 383 74 50; 0477 45 01 44 (+32-09 383 53 38; 09 383 74 50; 0477 45 01 44) 09 383 53 38; 09 383 74 50; 0477 45 01 44 (+32-09 383 53 38; 09 383 74 50; 0477 45 01 44)

Fax (fax): 09 383 65 82 (+32-09 383 65 82) 09 383 65 82 (+32-09 383 65 82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA
Products information GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06474212646
Ondernemingsnummer: 8236145019
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 780,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA
(Get full report from official database of BE for GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA
Addition kinds of activities for GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA

20329903. Puddingen, behalve vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Puddings, except meat: packaged in cans, jars, etc.
26759902. Cutouts, papier of karton: gemaakt van aangekochte materialen | Cutouts, paper or paperboard: made from purchased materials
33990102. Vlokken, metaal | Flakes, metal
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
73890603. Interieur decoreren | Interior decorating

Werken bij GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

Zoek naar antwoorden van GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA. Laat een reactie achter voor GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA. GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA. Leave a respond for GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA. GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA op de google maps. Adres en contacten GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA
Location of GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA on the google maps. Address and contacts of GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA: SPORTING CLUB VANCE | Roland Benelux NV | Amerijckx L | COIFFURE ANDRE | EUROTRONICS NV

Other related companies as GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA: SPORTING CLUB VANCE | Roland Benelux NV | Amerijckx L | COIFFURE ANDRE | EUROTRONICS NV

GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06474212646. Het bedrijf GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA bevindt zich op het adres: Hoogstraat 12; 9770; Kruishoutem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 780,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA, openstaande posities, locatie van GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA, company assigned to the tax number BE06474212646. The company GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA is located at the address: Hoogstraat 12; 9770; Kruishoutem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 780,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages.
The main activity of GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA is not available. You also can look at reviews of GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA, open positions, location of GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE CARROSS. VANHOONACKER BVBA, employees, financial statistics.