Menten Management & Consulting BVBA

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Menten Management & Consulting BVBA
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Menten Management & Consulting BVBA

Contactgegevens Menten Management & Consulting BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Menten Management & Consulting BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Menten Management & Consulting BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 142; 2460; Kasterlee, België

Telefoon (phone): 014 85 31 78 (+32-014 85 31 78) 014 85 31 78 (+32-014 85 31 78)

Fax (fax): +32 (2) 396-62-86 +32 (2) 396-62-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Menten Management & Consulting BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Menten Management & Consulting BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Menten Management & Consulting BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Menten Management & Consulting BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Menten Management & Consulting BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Menten Management & Consulting BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Menten Management & Consulting BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Menten Management & Consulting BVBA
Products information Menten Management & Consulting BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09459747314
Ondernemingsnummer: 9540771484
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Menten Management & Consulting BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Menten Management & Consulting BVBA
(Get full report from official database of BE for Menten Management & Consulting BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Menten Management & Consulting BVBA
Addition kinds of activities for Menten Management & Consulting BVBA

24410103. Doos schudde, hout | Box shook, wood
26750200. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
31999905. Hondenmateriaal: kraag, leibanden, muzzels, enz .: leer | Dog furnishings: collars, leashes, muzzles, etc.: leather
35890000. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
38450109. Electroencephalographs | Electroencephalographs
51469902. Vis, vers | Fish, fresh
73190300. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services

Werken bij Menten Management & Consulting BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Menten Management & Consulting BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Menten Management & Consulting BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Menten Management & Consulting BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

  • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

  • medewerker Undercoating (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van Menten Management & Consulting BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Menten Management & Consulting BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Menten Management & Consulting BVBA. Laat een reactie achter voor Menten Management & Consulting BVBA. Menten Management & Consulting BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Menten Management & Consulting BVBA. Leave a respond for Menten Management & Consulting BVBA. Menten Management & Consulting BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Menten Management & Consulting BVBA op de google maps. Adres en contacten Menten Management & Consulting BVBA
Location of Menten Management & Consulting BVBA on the google maps. Address and contacts of Menten Management & Consulting BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Menten Management & Consulting BVBA Menten Management & Consulting BVBA: VERONIQUE DE PAEPE | WILLY DE LA RUELLE | AQUASTRA-GEVELREINIGING | RIK VAN DE WALLE | ABSIL A

Other related companies as Menten Management & Consulting BVBA: VERONIQUE DE PAEPE | WILLY DE LA RUELLE | AQUASTRA-GEVELREINIGING | RIK VAN DE WALLE | ABSIL A

Menten Management & Consulting BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Menten Management & Consulting BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09459747314. Het bedrijf Menten Management & Consulting BVBA bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 142; 2460; Kasterlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 554,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Menten Management & Consulting BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Menten Management & Consulting BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Menten Management & Consulting BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Menten Management & Consulting BVBA, openstaande posities, locatie van Menten Management & Consulting BVBA op de kaart.

Menten Management & Consulting BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Menten Management & Consulting BVBA, company assigned to the tax number BE09459747314. The company Menten Management & Consulting BVBA is located at the address: Turnhoutsebaan 142; 2460; Kasterlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 554,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. Products created in Menten Management & Consulting BVBA were not found.
The main activity of Menten Management & Consulting BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Menten Management & Consulting BVBA is not available. You also can look at reviews of Menten Management & Consulting BVBA, open positions, location of Menten Management & Consulting BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Menten Management & Consulting BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Menten Management & Consulting BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Menten Management & Consulting BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Menten Management & Consulting BVBA, employees, financial statistics.