RUSTHUIS E. ANSEELE

Contactgegevens RUSTHUIS E. ANSEELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS E. ANSEELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS E. ANSEELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TICHELREI 1; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92354638 (+32-92354638) 92354638 (+32-92354638)

Fax (fax): +32 (68) 752-42-33 +32 (68) 752-42-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS E. ANSEELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS E. ANSEELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS E. ANSEELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS E. ANSEELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS E. ANSEELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS E. ANSEELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS E. ANSEELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS E. ANSEELE
Products information RUSTHUIS E. ANSEELE

BTW identificatienummer (tax): BE03765808105
Ondernemingsnummer: 3070098876
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS E. ANSEELE
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS E. ANSEELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS E. ANSEELE
Addition kinds of activities for RUSTHUIS E. ANSEELE

241101. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
518200. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
753800. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
01710000. Bessengewassen | Berry crops
14119901. Argilliet, dimensie-quarrying | Argillite, dimension-quarrying
22990305. Garen: vlas, jute, hennep en ramie | Yarn: flax, jute, hemp, and ramie
34330105. Gas-olie branders, combinatie | Gas-oil burners, combination
36410202. Zaklampen, fotografisch | Flashlight bulbs, photographic
38279914. Optische vergelijkers | Optical comparators
73420204. Termiet controle | Termite control

Werken bij RUSTHUIS E. ANSEELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS E. ANSEELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS E. ANSEELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS E. ANSEELE. Looking for open vacancies in other companies

  • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS E. ANSEELE in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS E. ANSEELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS E. ANSEELE. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS E. ANSEELE. RUSTHUIS E. ANSEELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS E. ANSEELE. Leave a respond for RUSTHUIS E. ANSEELE. RUSTHUIS E. ANSEELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS E. ANSEELE op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS E. ANSEELE
Location of RUSTHUIS E. ANSEELE on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS E. ANSEELE

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS E. ANSEELE RUSTHUIS E. ANSEELE: DESIRE LAMBERT | Jacquemin E | Marie-Therese | INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. | IPS SPRL

Other related companies as RUSTHUIS E. ANSEELE: DESIRE LAMBERT | Jacquemin E | Marie-Therese | INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. | IPS SPRL

RUSTHUIS E. ANSEELE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS E. ANSEELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03765808105. Het bedrijf RUSTHUIS E. ANSEELE bevindt zich op het adres: TICHELREI 1; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS E. ANSEELE is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS E. ANSEELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS E. ANSEELE, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS E. ANSEELE op de kaart.

RUSTHUIS E. ANSEELE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS E. ANSEELE, company assigned to the tax number BE03765808105. The company RUSTHUIS E. ANSEELE is located at the address: TICHELREI 1; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of RUSTHUIS E. ANSEELE is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS E. ANSEELE is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS E. ANSEELE, open positions, location of RUSTHUIS E. ANSEELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS E. ANSEELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS E. ANSEELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS E. ANSEELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS E. ANSEELE, employees, financial statistics.