INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.
Private companiesPaper and Allied Products • INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.

Contactgegevens INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NIVELLES 79; 5140; SOMBREFFE, België

Telefoon (phone): 71885207 (+32-71885207) 71885207 (+32-71885207)

Fax (fax): +32 (53) 433-50-95 +32 (53) 433-50-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.
Products information INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.

BTW identificatienummer (tax): BE07330322265
Ondernemingsnummer: 1257904052
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.
(Get full report from official database of BE for INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.
Addition kinds of activities for INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.

203301. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
26790504. Cadeaupapier, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Gift wrap, paper: made from purchased material
31619908. Trunks | Trunks
50440201. Blueprinting apparatuur | Blueprinting equipment
54610000. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries

Werken bij INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmederwerker - DAG (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    inpak van de afgewerkte goederen (tapijt) Dagwerk : 7u-12u/13u15 – 16u30 Vrijdag 7u-15u15 doorwerken.

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. in sociale netwerken
Look for responds of INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.. Laat een reactie achter voor INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.. INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.. Leave a respond for INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.. INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. op de google maps. Adres en contacten INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.
Location of INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. on the google maps. Address and contacts of INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.: DE BRUYCKER | CHRISTELIJK ZIEKENFONDS | JAN LIEVENS | HOME ZON EN HEI | Foton-Fotograaf

Other related companies as INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF.: DE BRUYCKER | CHRISTELIJK ZIEKENFONDS | JAN LIEVENS | HOME ZON EN HEI | Foton-Fotograaf

INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07330322265. Het bedrijf INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NIVELLES 79; 5140; SOMBREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 192,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF., openstaande posities, locatie van INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. op de kaart.

INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF., company assigned to the tax number BE07330322265. The company INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. is located at the address: CHAUSS?E DE NIVELLES 79; 5140; SOMBREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 192,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kinderopvang. Products created in INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. were not found.
The main activity of INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. is not available. You also can look at reviews of INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF., open positions, location of INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERCOMM.ACC.JEUNES ENF., employees, financial statistics.