CTRE ST.BARBE LA VILLETTE

Contactgegevens CTRE ST.BARBE LA VILLETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CTRE ST.BARBE LA VILLETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CTRE ST.BARBE LA VILLETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE GODFRIND 101; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85823737 (+32-85823737) 85823737 (+32-85823737)

Fax (fax): +32 (3) 119-60-14 +32 (3) 119-60-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CTRE ST.BARBE LA VILLETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CTRE ST.BARBE LA VILLETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CTRE ST.BARBE LA VILLETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CTRE ST.BARBE LA VILLETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CTRE ST.BARBE LA VILLETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CTRE ST.BARBE LA VILLETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CTRE ST.BARBE LA VILLETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CTRE ST.BARBE LA VILLETTE
Products information CTRE ST.BARBE LA VILLETTE

BTW identificatienummer (tax): BE01417755126
Ondernemingsnummer: 5049560546
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CTRE ST.BARBE LA VILLETTE
(Get full report from official database of BE for CTRE ST.BARBE LA VILLETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CTRE ST.BARBE LA VILLETTE
Addition kinds of activities for CTRE ST.BARBE LA VILLETTE

238999. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
399903. Veren en veerproducten | Feathers and feather products
27520700. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
33989904. Shot peening (behandeling van staal om vermoeidheid te verminderen) | Shot peening (treating steel to reduce fatigue)
33990104. Plak, metaal | Paste, metal
35339903. Olieveldmachines en -uitrusting | Oil field machinery and equipment
51910203. Hooi | Hay
73130102. Televisie en radio tijd verkopen | Television and radio time sales
92249903. Vuurvaarder's kantoor, overheid | Fire marshals' office, government

Werken bij CTRE ST.BARBE LA VILLETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CTRE ST.BARBE LA VILLETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CTRE ST.BARBE LA VILLETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CTRE ST.BARBE LA VILLETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van CTRE ST.BARBE LA VILLETTE in sociale netwerken
Look for responds of CTRE ST.BARBE LA VILLETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CTRE ST.BARBE LA VILLETTE. Laat een reactie achter voor CTRE ST.BARBE LA VILLETTE. CTRE ST.BARBE LA VILLETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CTRE ST.BARBE LA VILLETTE. Leave a respond for CTRE ST.BARBE LA VILLETTE. CTRE ST.BARBE LA VILLETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CTRE ST.BARBE LA VILLETTE op de google maps. Adres en contacten CTRE ST.BARBE LA VILLETTE
Location of CTRE ST.BARBE LA VILLETTE on the google maps. Address and contacts of CTRE ST.BARBE LA VILLETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come CTRE ST.BARBE LA VILLETTE CTRE ST.BARBE LA VILLETTE: FLTRANSPORT COOLS P. NV | FLDRUKKERIJ T'HOOFT NV | GEMEENTELIJK ZWEMBAD | Logistic Service Van Aelst G | Steinacher

Other related companies as CTRE ST.BARBE LA VILLETTE: FLTRANSPORT COOLS P. NV | FLDRUKKERIJ T'HOOFT NV | GEMEENTELIJK ZWEMBAD | Logistic Service Van Aelst G | Steinacher

CTRE ST.BARBE LA VILLETTE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CTRE ST.BARBE LA VILLETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01417755126. Het bedrijf CTRE ST.BARBE LA VILLETTE bevindt zich op het adres: RUE EMILE GODFRIND 101; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van CTRE ST.BARBE LA VILLETTE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CTRE ST.BARBE LA VILLETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CTRE ST.BARBE LA VILLETTE, openstaande posities, locatie van CTRE ST.BARBE LA VILLETTE op de kaart.

CTRE ST.BARBE LA VILLETTE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CTRE ST.BARBE LA VILLETTE, company assigned to the tax number BE01417755126. The company CTRE ST.BARBE LA VILLETTE is located at the address: RUE EMILE GODFRIND 101; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of CTRE ST.BARBE LA VILLETTE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CTRE ST.BARBE LA VILLETTE is not available. You also can look at reviews of CTRE ST.BARBE LA VILLETTE, open positions, location of CTRE ST.BARBE LA VILLETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CTRE ST.BARBE LA VILLETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CTRE ST.BARBE LA VILLETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CTRE ST.BARBE LA VILLETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CTRE ST.BARBE LA VILLETTE, employees, financial statistics.