Logistic Service Van Aelst G

Contactgegevens Logistic Service Van Aelst G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Logistic Service Van Aelst G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Logistic Service Van Aelst G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijnrodestraat 38; 3460; Bekkevoort (Assent), België

Telefoon (phone): 013 44 45 43 (+32-013 44 45 43) 013 44 45 43 (+32-013 44 45 43)

Fax (fax): 013 44 45 43 (+32-013 44 45 43) 013 44 45 43 (+32-013 44 45 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Logistic Service Van Aelst G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Logistic Service Van Aelst G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Logistic Service Van Aelst G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Logistic Service Van Aelst G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Logistic Service Van Aelst G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Logistic Service Van Aelst G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Logistic Service Van Aelst G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Logistic Service Van Aelst G
Products information Logistic Service Van Aelst G

BTW identificatienummer (tax): BE03686981201
Ondernemingsnummer: 4882019042
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Logistic Service Van Aelst G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Logistic Service Van Aelst G
(Get full report from official database of BE for Logistic Service Van Aelst G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Logistic Service Van Aelst G
Addition kinds of activities for Logistic Service Van Aelst G

209601. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
24991201. Lagers, hout | Bearings, wood
30890205. Kledinghangers, kunststoffen | Clothes hangers, plastics
34839910. Missile warheads | Missile warheads
82110000. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools

Werken bij Logistic Service Van Aelst G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Logistic Service Van Aelst G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Logistic Service Van Aelst G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Logistic Service Van Aelst G. Looking for open vacancies in other companies

 • BIJVERDIENSTE WEEKEND - BROEIERIJ (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in als allround medewerker voor het sorteren van kuikentjes, rapen van eieren, het onderhoud van machines en kippenhokken enz.

 • Kassamedewerker / aanvuller M/V (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Flexpoint Staffing

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar gemotiveerde kassamedewerkers die in kalmere periodes helpen aanvullen. Je werkt gemiddeld 36.5u / week en 1 op 2 weekends. Jouw taken: - Je zorgt voor een correcte klantenservice en informeert de klanten - Goederen correct scannen en betalingen ontvangen - Je staat in voor een correct kassabeheer (aanvullen, orde, correcte afsluiting...) - Rekken aanvullen - Ondersteunen van de verschillende afdelingen bij drukkere periodes

 • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

 • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

 • Operator CNC (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

 • Jobstudent (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

 • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

 • Allround technicus (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

 • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

Zoek naar antwoorden van Logistic Service Van Aelst G in sociale netwerken
Look for responds of Logistic Service Van Aelst G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Logistic Service Van Aelst G. Laat een reactie achter voor Logistic Service Van Aelst G. Logistic Service Van Aelst G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Logistic Service Van Aelst G. Leave a respond for Logistic Service Van Aelst G. Logistic Service Van Aelst G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Logistic Service Van Aelst G op de google maps. Adres en contacten Logistic Service Van Aelst G
Location of Logistic Service Van Aelst G on the google maps. Address and contacts of Logistic Service Van Aelst G

Andere gerelateerde bedrijven als come Logistic Service Van Aelst G Logistic Service Van Aelst G: GEMEENTEBESTUUR | Finet B | Heylen H | Van Herck J | HILDEGARDE DIERICK

Other related companies as Logistic Service Van Aelst G: GEMEENTEBESTUUR | Finet B | Heylen H | Van Herck J | HILDEGARDE DIERICK

Logistic Service Van Aelst G is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Logistic Service Van Aelst G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03686981201. Het bedrijf Logistic Service Van Aelst G bevindt zich op het adres: Rijnrodestraat 38; 3460; Bekkevoort (Assent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Logistic Service Van Aelst G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Logistic Service Van Aelst G is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Logistic Service Van Aelst G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Logistic Service Van Aelst G, openstaande posities, locatie van Logistic Service Van Aelst G op de kaart.

Logistic Service Van Aelst G is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Logistic Service Van Aelst G, company assigned to the tax number BE03686981201. The company Logistic Service Van Aelst G is located at the address: Rijnrodestraat 38; 3460; Bekkevoort (Assent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 793,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. Products created in Logistic Service Van Aelst G were not found.
The main activity of Logistic Service Van Aelst G is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Logistic Service Van Aelst G is not available. You also can look at reviews of Logistic Service Van Aelst G, open positions, location of Logistic Service Van Aelst G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Logistic Service Van Aelst G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Logistic Service Van Aelst G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Logistic Service Van Aelst G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Logistic Service Van Aelst G, employees, financial statistics.