KARCHER CENTER LIMBURG

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • KARCHER CENTER LIMBURG
Private companiesPrimary Metal Industries • KARCHER CENTER LIMBURG

Contactgegevens KARCHER CENTER LIMBURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARCHER CENTER LIMBURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARCHER CENTER LIMBURG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hellebeemden 5; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 27 05 05 (+32-011 27 05 05) 011 27 05 05 (+32-011 27 05 05)

Fax (fax): 011 27 40 44 (+32-011 27 40 44) 011 27 40 44 (+32-011 27 40 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARCHER CENTER LIMBURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARCHER CENTER LIMBURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARCHER CENTER LIMBURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARCHER CENTER LIMBURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARCHER CENTER LIMBURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARCHER CENTER LIMBURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARCHER CENTER LIMBURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARCHER CENTER LIMBURG
Products information KARCHER CENTER LIMBURG

BTW identificatienummer (tax): BE08291625976
Ondernemingsnummer: 6380828857
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 570,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Heating apparatus

Product categorie (product category): Maintenance and cleaning equipment Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARCHER CENTER LIMBURG
(Get full report from official database of BE for KARCHER CENTER LIMBURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARCHER CENTER LIMBURG
Addition kinds of activities for KARCHER CENTER LIMBURG

2851. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
599915. Gems en edelstenen | Gems and precious stones
781905. Ontwikkeling en laboratoriumdiensten, film | Developing and laboratory services, motion picture
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
39999929. Potpourri | Potpourri
51319900. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
62899901. Financiële verslaggeving | Financial reporting
86210102. Gezondheidsvereniging | Health association

Werken bij KARCHER CENTER LIMBURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARCHER CENTER LIMBURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARCHER CENTER LIMBURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARCHER CENTER LIMBURG. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

Zoek naar antwoorden van KARCHER CENTER LIMBURG in sociale netwerken
Look for responds of KARCHER CENTER LIMBURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARCHER CENTER LIMBURG. Laat een reactie achter voor KARCHER CENTER LIMBURG. KARCHER CENTER LIMBURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARCHER CENTER LIMBURG. Leave a respond for KARCHER CENTER LIMBURG. KARCHER CENTER LIMBURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARCHER CENTER LIMBURG op de google maps. Adres en contacten KARCHER CENTER LIMBURG
Location of KARCHER CENTER LIMBURG on the google maps. Address and contacts of KARCHER CENTER LIMBURG

Andere gerelateerde bedrijven als come KARCHER CENTER LIMBURG KARCHER CENTER LIMBURG: TECNICUIS.EUR.VERT COLSON | ANNA-LOOG PRODUCTIONS | ONZE-LIEVE-VROUWINSTITUUT | Meuris Guy-Argenta | DOMINIQUE CATIAUX

Other related companies as KARCHER CENTER LIMBURG: TECNICUIS.EUR.VERT COLSON | ANNA-LOOG PRODUCTIONS | ONZE-LIEVE-VROUWINSTITUUT | Meuris Guy-Argenta | DOMINIQUE CATIAUX

KARCHER CENTER LIMBURG is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARCHER CENTER LIMBURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08291625976. Het bedrijf KARCHER CENTER LIMBURG bevindt zich op het adres: Hellebeemden 5; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 570,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Maintenance and cleaning equipment Industrial. Lijst met producten zijn Heating apparatus.
De hoofdactiviteit van KARCHER CENTER LIMBURG is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARCHER CENTER LIMBURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARCHER CENTER LIMBURG, openstaande posities, locatie van KARCHER CENTER LIMBURG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KARCHER CENTER LIMBURG is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARCHER CENTER LIMBURG, company assigned to the tax number BE08291625976. The company KARCHER CENTER LIMBURG is located at the address: Hellebeemden 5; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 570,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Maintenance and cleaning equipment Industrial. List of products are Heating apparatus.
The main activity of KARCHER CENTER LIMBURG is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KARCHER CENTER LIMBURG is not available. You also can look at reviews of KARCHER CENTER LIMBURG, open positions, location of KARCHER CENTER LIMBURG on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARCHER CENTER LIMBURG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARCHER CENTER LIMBURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARCHER CENTER LIMBURG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARCHER CENTER LIMBURG, employees, financial statistics.