Meuris Guy-Argenta

Contactgegevens Meuris Guy-Argenta: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meuris Guy-Argenta: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meuris Guy-Argenta

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beemdenstraat 15; 2235; Hulshout, België

Telefoon (phone): 015 22 41 36 (+32-015 22 41 36) 015 22 41 36 (+32-015 22 41 36)

Fax (fax): 015 22 22 23 (+32-015 22 22 23) 015 22 22 23 (+32-015 22 22 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meuris Guy-Argenta: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meuris Guy-Argenta"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meuris Guy-Argenta"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meuris Guy-Argenta, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meuris Guy-Argenta. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meuris Guy-Argenta, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meuris Guy-Argenta. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meuris Guy-Argenta
Products information Meuris Guy-Argenta

BTW identificatienummer (tax): BE02033813476
Ondernemingsnummer: 4341766357
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Savings-banks

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meuris Guy-Argenta
(Get full report from official database of BE for Meuris Guy-Argenta)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meuris Guy-Argenta
Addition kinds of activities for Meuris Guy-Argenta

6153. Kortlopend bedrijfskrediet | Short-term business credit
17990604. Demountable partitie installatie | Demountable partition installation
20230303. Gedroogde melk | Dried milk
24991009. Houtwerk, keuken en huishouden | Woodenware, kitchen and household
28650202. benzaldehyde | Benzaldehyde
30691503. Uitbreidingsverbindingen, rubber | Expansion joints, rubber
36340114. Popcorn poppers, elektrisch: huishouden | Popcorn poppers, electric: household
82119907. Sectarische school | Sectarian school

Werken bij Meuris Guy-Argenta: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meuris Guy-Argenta: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meuris Guy-Argenta. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meuris Guy-Argenta. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je behandelt het OCF-proces (offerte - contract - facturatie) van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop. Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor het correct archiveren van deze gegevens. Daarnaast ben je een kei in het snel formuleren van antwoorden wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

Zoek naar antwoorden van Meuris Guy-Argenta in sociale netwerken
Look for responds of Meuris Guy-Argenta in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meuris Guy-Argenta. Laat een reactie achter voor Meuris Guy-Argenta. Meuris Guy-Argenta bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meuris Guy-Argenta. Leave a respond for Meuris Guy-Argenta. Meuris Guy-Argenta on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meuris Guy-Argenta op de google maps. Adres en contacten Meuris Guy-Argenta
Location of Meuris Guy-Argenta on the google maps. Address and contacts of Meuris Guy-Argenta

Andere gerelateerde bedrijven als come Meuris Guy-Argenta Meuris Guy-Argenta: FERNAND CONTER | JOS DECKERS | COPIECENTER LA COPIE | EDDY MEEUWISSEN | Aannemingen Van Kasteren B.V.B.A.

Other related companies as Meuris Guy-Argenta: FERNAND CONTER | JOS DECKERS | COPIECENTER LA COPIE | EDDY MEEUWISSEN | Aannemingen Van Kasteren B.V.B.A.

Meuris Guy-Argenta is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meuris Guy-Argenta, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02033813476. Het bedrijf Meuris Guy-Argenta bevindt zich op het adres: Beemdenstraat 15; 2235; Hulshout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 714,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mortgages and loans. Lijst met producten zijn Savings-banks.
De hoofdactiviteit van Meuris Guy-Argenta is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meuris Guy-Argenta is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meuris Guy-Argenta, openstaande posities, locatie van Meuris Guy-Argenta op de kaart.

Meuris Guy-Argenta is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meuris Guy-Argenta, company assigned to the tax number BE02033813476. The company Meuris Guy-Argenta is located at the address: Beemdenstraat 15; 2235; Hulshout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 714,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mortgages and loans. List of products are Savings-banks.
The main activity of Meuris Guy-Argenta is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Meuris Guy-Argenta is not available. You also can look at reviews of Meuris Guy-Argenta, open positions, location of Meuris Guy-Argenta on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meuris Guy-Argenta, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meuris Guy-Argenta, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meuris Guy-Argenta, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meuris Guy-Argenta, employees, financial statistics.