'T RAD TEXTIEL

Contactgegevens 'T RAD TEXTIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T RAD TEXTIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T RAD TEXTIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDMAARSCHALK FOCHSTRAAT 20; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50336036 (+32-50336036) 50336036 (+32-50336036)

Fax (fax): +32 (53) 695-76-45 +32 (53) 695-76-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T RAD TEXTIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T RAD TEXTIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T RAD TEXTIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T RAD TEXTIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T RAD TEXTIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T RAD TEXTIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T RAD TEXTIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T RAD TEXTIEL
Products information 'T RAD TEXTIEL

BTW identificatienummer (tax): BE01476257324
Ondernemingsnummer: 2450469970
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: Vêtements Dames, Vêtements Hommes. Type de Magasin: Magasin de Bienfaisance, Magasins de Récupération.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T RAD TEXTIEL
(Get full report from official database of BE for 'T RAD TEXTIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T RAD TEXTIEL
Addition kinds of activities for 'T RAD TEXTIEL

5311. Warenhuizen | Department stores
233700. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
07230102. Cotton zaad delinting diensten | Cotton seed delinting services
34431002. Windtunnels | Wind tunnels
76992503. Herstelling van de automaat | Vending machine repair

Werken bij 'T RAD TEXTIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T RAD TEXTIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T RAD TEXTIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T RAD TEXTIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • Grondwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

  • Huishoudhulp regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van 'T RAD TEXTIEL in sociale netwerken
Look for responds of 'T RAD TEXTIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T RAD TEXTIEL. Laat een reactie achter voor 'T RAD TEXTIEL. 'T RAD TEXTIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T RAD TEXTIEL. Leave a respond for 'T RAD TEXTIEL. 'T RAD TEXTIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T RAD TEXTIEL op de google maps. Adres en contacten 'T RAD TEXTIEL
Location of 'T RAD TEXTIEL on the google maps. Address and contacts of 'T RAD TEXTIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T RAD TEXTIEL 'T RAD TEXTIEL: MAISON ARLEQUIN | D. JANSSENS | ENTREPRISES DETANT | H. DE BECO | VERHELST

Other related companies as 'T RAD TEXTIEL: MAISON ARLEQUIN | D. JANSSENS | ENTREPRISES DETANT | H. DE BECO | VERHELST

'T RAD TEXTIEL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T RAD TEXTIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01476257324. Het bedrijf 'T RAD TEXTIEL bevindt zich op het adres: VELDMAARSCHALK FOCHSTRAAT 20; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 558,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Produits: Vêtements Dames, Vêtements Hommes. Type de Magasin: Magasin de Bienfaisance, Magasins de Récupération..
De hoofdactiviteit van 'T RAD TEXTIEL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T RAD TEXTIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T RAD TEXTIEL, openstaande posities, locatie van 'T RAD TEXTIEL op de kaart.

'T RAD TEXTIEL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T RAD TEXTIEL, company assigned to the tax number BE01476257324. The company 'T RAD TEXTIEL is located at the address: VELDMAARSCHALK FOCHSTRAAT 20; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 558,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Biens d'occasion. List of products are Produits: Vêtements Dames, Vêtements Hommes. Type de Magasin: Magasin de Bienfaisance, Magasins de Récupération..
The main activity of 'T RAD TEXTIEL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T RAD TEXTIEL is not available. You also can look at reviews of 'T RAD TEXTIEL, open positions, location of 'T RAD TEXTIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T RAD TEXTIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T RAD TEXTIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T RAD TEXTIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T RAD TEXTIEL, employees, financial statistics.