ENTREPRISES DETANT

Contactgegevens ENTREPRISES DETANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES DETANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES DETANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CAUDIA 67; 7170; MANAGE, België

Telefoon (phone): 64555312 (+32-64555312) 64555312 (+32-64555312)

Fax (fax): +32 (61) 400-28-41 +32 (61) 400-28-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES DETANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES DETANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES DETANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES DETANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES DETANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES DETANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES DETANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES DETANT
Products information ENTREPRISES DETANT

BTW identificatienummer (tax): BE08301513671
Ondernemingsnummer: 8223236083
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 359,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ENTREPRISES DETANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES DETANT
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES DETANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES DETANT
Addition kinds of activities for ENTREPRISES DETANT

283602. extracten | Extracts
367499. Halfgeleiders en aanverwante apparaten, nec | Semiconductors and related devices, nec
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
35310412. straatstenen | Pavers
35419901. Centreren machines | Centering machines
37990402. kruiwagens | Wheelbarrows
70320200. Jeugdkampen | Youth camps
79991409. Roeiboot en kanoverhuur | Rowboat and canoe rental

Werken bij ENTREPRISES DETANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES DETANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES DETANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES DETANT. Looking for open vacancies in other companies

 • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

 • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

 • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

 • Bulkoperator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

 • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

 • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

 • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: MAHIEU NV

  Type: Vaste Job

  U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

 • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES DETANT in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES DETANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES DETANT. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES DETANT. ENTREPRISES DETANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES DETANT. Leave a respond for ENTREPRISES DETANT. ENTREPRISES DETANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES DETANT op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES DETANT
Location of ENTREPRISES DETANT on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES DETANT

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES DETANT ENTREPRISES DETANT: KRIS VAN BEEK | ANDR? LONNEUX | HONDENKAPSALON VALENTINO | HOUTHANDEL DEQUIDT | Mieke

Other related companies as ENTREPRISES DETANT: KRIS VAN BEEK | ANDR? LONNEUX | HONDENKAPSALON VALENTINO | HOUTHANDEL DEQUIDT | Mieke

ENTREPRISES DETANT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES DETANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08301513671. Het bedrijf ENTREPRISES DETANT bevindt zich op het adres: RUE DU CAUDIA 67; 7170; MANAGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 359,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES DETANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES DETANT is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES DETANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES DETANT, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES DETANT op de kaart.

ENTREPRISES DETANT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES DETANT, company assigned to the tax number BE08301513671. The company ENTREPRISES DETANT is located at the address: RUE DU CAUDIA 67; 7170; MANAGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 359,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES DETANT were not found.
The main activity of ENTREPRISES DETANT is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES DETANT is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES DETANT, open positions, location of ENTREPRISES DETANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES DETANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES DETANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES DETANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES DETANT, employees, financial statistics.