PEGGY VANHAMME

Contactgegevens PEGGY VANHAMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEGGY VANHAMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEGGY VANHAMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WERFSTRAAT 1; 1570; GALMAARDEN, België

Telefoon (phone): 54587478 (+32-54587478) 54587478 (+32-54587478)

Fax (fax): +32 (53) 107-85-28 +32 (53) 107-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEGGY VANHAMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEGGY VANHAMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEGGY VANHAMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEGGY VANHAMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEGGY VANHAMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEGGY VANHAMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEGGY VANHAMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEGGY VANHAMME
Products information PEGGY VANHAMME

BTW identificatienummer (tax): BE09656951904
Ondernemingsnummer: 4286560058
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in PEGGY VANHAMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatkleding Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEGGY VANHAMME
(Get full report from official database of BE for PEGGY VANHAMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEGGY VANHAMME
Addition kinds of activities for PEGGY VANHAMME

24991205. Spoel, multiplex | Reels, plywood
30890403. Solderen, laarzen of schoenen solderen: kunststoffen | Soling strips, boot or shoe: plastics
39490903. Rackets en frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, enz | Rackets and frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, etc
48220207. Teletypewriter diensten | Teletypewriter services
54110102. Supermarkten, meer dan 100.000 vierkante meter (hypermarkt) | Supermarkets, greater than 100,000 square feet (hypermarket)

Werken bij PEGGY VANHAMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEGGY VANHAMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEGGY VANHAMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEGGY VANHAMME. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

  • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

Zoek naar antwoorden van PEGGY VANHAMME in sociale netwerken
Look for responds of PEGGY VANHAMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEGGY VANHAMME. Laat een reactie achter voor PEGGY VANHAMME. PEGGY VANHAMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEGGY VANHAMME. Leave a respond for PEGGY VANHAMME. PEGGY VANHAMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEGGY VANHAMME op de google maps. Adres en contacten PEGGY VANHAMME
Location of PEGGY VANHAMME on the google maps. Address and contacts of PEGGY VANHAMME

Andere gerelateerde bedrijven als come PEGGY VANHAMME PEGGY VANHAMME: VAN DEN HENDE BETON | REGINE VAN HOECKE | Santens Iris | Radionics division of Tyco Belgium NV | RS-Cars BVBA

Other related companies as PEGGY VANHAMME: VAN DEN HENDE BETON | REGINE VAN HOECKE | Santens Iris | Radionics division of Tyco Belgium NV | RS-Cars BVBA

PEGGY VANHAMME is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEGGY VANHAMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656951904. Het bedrijf PEGGY VANHAMME bevindt zich op het adres: WERFSTRAAT 1; 1570; GALMAARDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Maatkleding Fab. Producten gemaakt in PEGGY VANHAMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEGGY VANHAMME is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEGGY VANHAMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEGGY VANHAMME, openstaande posities, locatie van PEGGY VANHAMME op de kaart.

PEGGY VANHAMME is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEGGY VANHAMME, company assigned to the tax number BE09656951904. The company PEGGY VANHAMME is located at the address: WERFSTRAAT 1; 1570; GALMAARDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Maatkleding Fab. Products created in PEGGY VANHAMME were not found.
The main activity of PEGGY VANHAMME is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PEGGY VANHAMME is not available. You also can look at reviews of PEGGY VANHAMME, open positions, location of PEGGY VANHAMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEGGY VANHAMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEGGY VANHAMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEGGY VANHAMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEGGY VANHAMME, employees, financial statistics.