M. GOVAERTS

Contactgegevens M. GOVAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. GOVAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. GOVAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 75; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32388730 32388730

Fax (fax): +32 (69) 834-77-72 +32 (69) 834-77-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. GOVAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. GOVAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. GOVAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. GOVAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. GOVAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. GOVAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. GOVAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. GOVAERTS
Products information M. GOVAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE01249664306
Ondernemingsnummer: 9728637695
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. GOVAERTS
(Get full report from official database of BE for M. GOVAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. GOVAERTS
Addition kinds of activities for M. GOVAERTS

3554. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
20340207. Olijven, gedroogd | Olives, dried
32290200. Optisch glas | Optical glass
35720102. Drum drives, computer | Drum drives, computer
40139901. Riemlijn spoorwegen | Belt line railroads
56999903. Ontwerpers, kleding | Designers, apparel
96210302. Havenautoriteit of -distrik: overheid, niet-opererende | Port authority or district: government, nonoperating

Werken bij M. GOVAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. GOVAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. GOVAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. GOVAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Everberg. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student: Poetsmedewerker werkhal (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hamont-Achel zijn we op zoek naar een student. Takenpakket: - Je poetst de werkhal - Werken met de poetsmachine - Vuilbakken leggmaken

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van M. GOVAERTS in sociale netwerken
Look for responds of M. GOVAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. GOVAERTS. Laat een reactie achter voor M. GOVAERTS. M. GOVAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. GOVAERTS. Leave a respond for M. GOVAERTS. M. GOVAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. GOVAERTS op de google maps. Adres en contacten M. GOVAERTS
Location of M. GOVAERTS on the google maps. Address and contacts of M. GOVAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come M. GOVAERTS M. GOVAERTS: ACV-DIENSTENCENTRUM | PROFEL nv-FAL ACHEL | Rummens Mark | BEGIJNHOFMUSEUM | Bonjean St茅phane

Other related companies as M. GOVAERTS: ACV-DIENSTENCENTRUM | PROFEL nv-FAL ACHEL | Rummens Mark | BEGIJNHOFMUSEUM | Bonjean St茅phane

M. GOVAERTS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. GOVAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01249664306. Het bedrijf M. GOVAERTS bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 75; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van M. GOVAERTS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. GOVAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. GOVAERTS, openstaande posities, locatie van M. GOVAERTS op de kaart.

M. GOVAERTS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. GOVAERTS, company assigned to the tax number BE01249664306. The company M. GOVAERTS is located at the address: MOLENSTRAAT 75; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of M. GOVAERTS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M. GOVAERTS is not available. You also can look at reviews of M. GOVAERTS, open positions, location of M. GOVAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. GOVAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. GOVAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. GOVAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. GOVAERTS, employees, financial statistics.