ACV-DIENSTENCENTRUM

Contactgegevens ACV-DIENSTENCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACV-DIENSTENCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACV-DIENSTENCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOEKOMSTSTRAAT 17; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22511579 (+32-22511579) 22511579 (+32-22511579)

Fax (fax): +32 (55) 236-78-42 +32 (55) 236-78-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACV-DIENSTENCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACV-DIENSTENCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACV-DIENSTENCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACV-DIENSTENCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACV-DIENSTENCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACV-DIENSTENCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACV-DIENSTENCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACV-DIENSTENCENTRUM
Products information ACV-DIENSTENCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE07006500244
Ondernemingsnummer: 8419067382
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ACV-DIENSTENCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Syndicats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACV-DIENSTENCENTRUM
(Get full report from official database of BE for ACV-DIENSTENCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACV-DIENSTENCENTRUM
Addition kinds of activities for ACV-DIENSTENCENTRUM

221100. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
354105. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
365102. Huishoudelijke videoutrusting | Household video equipment
32810203. Lampbasis, onyx | Lamp bases, onyx
39990304. Veren, verven, behalve struisvogel | Feathers, dyeing, except ostrich
49539903. Verbrandingsinstallatie | Incinerator operation
72110000. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
73891408. Time-sharing condominium uitwisseling | Time-share condominium exchange
80499904. Pedicure | Chiropodist
95310402. Behuisingsprogramma's, staatsregering | Housing programs, state government

Werken bij ACV-DIENSTENCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACV-DIENSTENCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACV-DIENSTENCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACV-DIENSTENCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | 2 ploegen | snelle opstart | Herentals - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar productiearbeiders in de regio Herentals en Olen voor een snelle opstart. Ben je vanaf volgende week beschikbaar en kan je in twee ploegen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zutendaal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Plaatser binnenschrijnwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GEBROEDERS MEERSCHAEGE

    Type: Vaste Job

    We zijn een dynamisch bedrijf, met goede naam, gespecialiseerd in interieurinrichting Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf in Lochristi en je bent meestal met 2 op de baan Je plaatst gipskartonplafonds en -wanden, systeemplafonds en binnendeuren

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van ACV-DIENSTENCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of ACV-DIENSTENCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACV-DIENSTENCENTRUM. Laat een reactie achter voor ACV-DIENSTENCENTRUM. ACV-DIENSTENCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACV-DIENSTENCENTRUM. Leave a respond for ACV-DIENSTENCENTRUM. ACV-DIENSTENCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACV-DIENSTENCENTRUM op de google maps. Adres en contacten ACV-DIENSTENCENTRUM
Location of ACV-DIENSTENCENTRUM on the google maps. Address and contacts of ACV-DIENSTENCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ACV-DIENSTENCENTRUM ACV-DIENSTENCENTRUM: CROCK?IN | CERCLE DE BRIDGE CHARL. | Petit G | Vyncolit NV | Tuchenhagen Belgium NV

Other related companies as ACV-DIENSTENCENTRUM: CROCK?IN | CERCLE DE BRIDGE CHARL. | Petit G | Vyncolit NV | Tuchenhagen Belgium NV

ACV-DIENSTENCENTRUM is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACV-DIENSTENCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07006500244. Het bedrijf ACV-DIENSTENCENTRUM bevindt zich op het adres: TOEKOMSTSTRAAT 17; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 672,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Syndicats. Producten gemaakt in ACV-DIENSTENCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACV-DIENSTENCENTRUM is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACV-DIENSTENCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACV-DIENSTENCENTRUM, openstaande posities, locatie van ACV-DIENSTENCENTRUM op de kaart.

ACV-DIENSTENCENTRUM is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACV-DIENSTENCENTRUM, company assigned to the tax number BE07006500244. The company ACV-DIENSTENCENTRUM is located at the address: TOEKOMSTSTRAAT 17; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 672,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Syndicats. Products created in ACV-DIENSTENCENTRUM were not found.
The main activity of ACV-DIENSTENCENTRUM is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACV-DIENSTENCENTRUM is not available. You also can look at reviews of ACV-DIENSTENCENTRUM, open positions, location of ACV-DIENSTENCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACV-DIENSTENCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACV-DIENSTENCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACV-DIENSTENCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACV-DIENSTENCENTRUM, employees, financial statistics.