M. BOLLE

Contactgegevens M. BOLLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. BOLLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. BOLLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 287B6; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26404400 (+32-26404400) 26404400 (+32-26404400)

Fax (fax): +32 (53) 880-27-70 +32 (53) 880-27-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. BOLLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. BOLLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. BOLLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. BOLLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. BOLLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. BOLLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. BOLLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. BOLLE
Products information M. BOLLE

BTW identificatienummer (tax): BE08476470947
Ondernemingsnummer: 3323608398
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 643,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. BOLLE
(Get full report from official database of BE for M. BOLLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. BOLLE
Addition kinds of activities for M. BOLLE

2047. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
329700. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
364801. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
569999. Diverse kleding- en accessoireswinkels, niet inbegrepen | Miscellaneous apparel and accessory stores, nec
07230104. Vlasbehandeling | Flax retting services
50740302. Pijpen en toebehoren, kunststof | Pipes and fittings, plastic
50880307. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts

Werken bij M. BOLLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. BOLLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. BOLLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. BOLLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Colruyt Group Academy facturatieverwerking (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen Colruyt Group Academy zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de taken mbt facturatieverwerking zal opnemen en zal instaan voor een deel van het inplannen voor kinderfeestjes. Je zal de binnenkomende facturen aan de juiste bestelbonnen moeten koppelen en deze ook aan de juiste personen moeten doorsturen voor akkoord. Je zal ook instaan voor andere ondersteunende administratieve taken binnen jou team. Dit kan gaan van reservatie maken tot verwerken van mails.

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Blauw Kasteel

    Type: Studentenjob

    Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

Zoek naar antwoorden van M. BOLLE in sociale netwerken
Look for responds of M. BOLLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. BOLLE. Laat een reactie achter voor M. BOLLE. M. BOLLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. BOLLE. Leave a respond for M. BOLLE. M. BOLLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. BOLLE op de google maps. Adres en contacten M. BOLLE
Location of M. BOLLE on the google maps. Address and contacts of M. BOLLE

Andere gerelateerde bedrijven als come M. BOLLE M. BOLLE: Colson D | Texpol B.V.B.A. | EURO-ACTIVITY | GARAGE DE SAEDELEER | SANISTOCK

Other related companies as M. BOLLE: Colson D | Texpol B.V.B.A. | EURO-ACTIVITY | GARAGE DE SAEDELEER | SANISTOCK

M. BOLLE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. BOLLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08476470947. Het bedrijf M. BOLLE bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 287B6; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 643,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van M. BOLLE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. BOLLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. BOLLE, openstaande posities, locatie van M. BOLLE op de kaart.

M. BOLLE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. BOLLE, company assigned to the tax number BE08476470947. The company M. BOLLE is located at the address: AVENUE LOUISE 287B6; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 643,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of M. BOLLE is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M. BOLLE is not available. You also can look at reviews of M. BOLLE, open positions, location of M. BOLLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. BOLLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. BOLLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. BOLLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. BOLLE, employees, financial statistics.