Texpol B.V.B.A.

Contactgegevens Texpol B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Texpol B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Texpol B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 2 8780 Oostrozebeke, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Texpol B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Texpol B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Texpol B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Texpol B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Texpol B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Texpol B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Texpol B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Texpol B.V.B.A.
Products information Texpol B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08862915039
Ondernemingsnummer: 7831024169
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 433,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Synthetic carpets,machine-woven

Product categorie (product category): Synthetic Carpets,Machine-Tufted

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Texpol B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Texpol B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Texpol B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Texpol B.V.B.A.

344308. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
20879905. Pasta, smaakstoffen | Pastes, flavoring
36210108. Motoren, elektrisch | Motors, electric
37610000. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
44829900. Veerboten, nec | Ferries, nec
59410401. Gymnasium apparatuur, nec | Gymnasium equipment, nec
72120200. Garment pressen | Garment pressing

Werken bij Texpol B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Texpol B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Texpol B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Texpol B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Oost-Vlaanderen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DE WITTE MOL

    Type: Werfreserve

    De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

Zoek naar antwoorden van Texpol B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Texpol B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Texpol B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Texpol B.V.B.A.. Texpol B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Texpol B.V.B.A.. Leave a respond for Texpol B.V.B.A.. Texpol B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Texpol B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Texpol B.V.B.A.
Location of Texpol B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Texpol B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Texpol B.V.B.A. Texpol B.V.B.A.: Fair Play Sport SPRL | PRESSING SERVICE | Algemeen Ziekenhuis St-Elisabeth VZW | GEMEENTEBESTUUR HAALTERT | 3D Product

Other related companies as Texpol B.V.B.A.: Fair Play Sport SPRL | PRESSING SERVICE | Algemeen Ziekenhuis St-Elisabeth VZW | GEMEENTEBESTUUR HAALTERT | 3D Product

Texpol B.V.B.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Texpol B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08862915039. Het bedrijf Texpol B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 2 8780 Oostrozebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 433,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Synthetic Carpets,Machine-Tufted. Lijst met producten zijn Synthetic carpets,machine-woven.
De hoofdactiviteit van Texpol B.V.B.A. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Texpol B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Texpol B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Texpol B.V.B.A. op de kaart.

Texpol B.V.B.A. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Texpol B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08862915039. The company Texpol B.V.B.A. is located at the address: Nieuwstraat 2 8780 Oostrozebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 433,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Synthetic Carpets,Machine-Tufted. List of products are Synthetic carpets,machine-woven.
The main activity of Texpol B.V.B.A. is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Texpol B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Texpol B.V.B.A., open positions, location of Texpol B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Texpol B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Texpol B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Texpol B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Texpol B.V.B.A., employees, financial statistics.