KRIS WAGNER

Contactgegevens KRIS WAGNER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIS WAGNER: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIS WAGNER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VANDEN TYMPLESTRAAT 18; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16232608 (+32-16232608) 16232608 (+32-16232608)

Fax (fax): +32 (65) 231-49-91 +32 (65) 231-49-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIS WAGNER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIS WAGNER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIS WAGNER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIS WAGNER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIS WAGNER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIS WAGNER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIS WAGNER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIS WAGNER
Products information KRIS WAGNER

BTW identificatienummer (tax): BE03324157714
Ondernemingsnummer: 1775909423
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIS WAGNER
(Get full report from official database of BE for KRIS WAGNER)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIS WAGNER
Addition kinds of activities for KRIS WAGNER

731900. Reclame, anders | Advertising, nec
793399. Bowling centra, nec | Bowling centers, nec
911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
02790101. Aardwormboerderij | Earthworm farm
07230500. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
13110202. Coal vloeibaarmaking | Coal liquefaction
35320204. Reiniging van machines, mineralen | Cleaning machinery, mineral
79979908. Riding club, lidmaatschap | Riding club, membership

Werken bij KRIS WAGNER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIS WAGNER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIS WAGNER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIS WAGNER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteurs gezocht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bandencentrales in de buurt zijn wij op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal instaan voor de wissel van winterbanden naar zomerbanden.

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

Zoek naar antwoorden van KRIS WAGNER in sociale netwerken
Look for responds of KRIS WAGNER in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIS WAGNER. Laat een reactie achter voor KRIS WAGNER. KRIS WAGNER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIS WAGNER. Leave a respond for KRIS WAGNER. KRIS WAGNER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIS WAGNER op de google maps. Adres en contacten KRIS WAGNER
Location of KRIS WAGNER on the google maps. Address and contacts of KRIS WAGNER

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIS WAGNER KRIS WAGNER: M. LOMBARDI | ELECTRICITE LOUIS P SA | Familiehulp | Skevee | EGMONT MACHELEN

Other related companies as KRIS WAGNER: M. LOMBARDI | ELECTRICITE LOUIS P SA | Familiehulp | Skevee | EGMONT MACHELEN

KRIS WAGNER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIS WAGNER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03324157714. Het bedrijf KRIS WAGNER bevindt zich op het adres: VANDEN TYMPLESTRAAT 18; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van KRIS WAGNER is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIS WAGNER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIS WAGNER, openstaande posities, locatie van KRIS WAGNER op de kaart.

KRIS WAGNER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIS WAGNER, company assigned to the tax number BE03324157714. The company KRIS WAGNER is located at the address: VANDEN TYMPLESTRAAT 18; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of KRIS WAGNER is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIS WAGNER is not available. You also can look at reviews of KRIS WAGNER, open positions, location of KRIS WAGNER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIS WAGNER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIS WAGNER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIS WAGNER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIS WAGNER, employees, financial statistics.