ELECTRICITE LOUIS P SA

Contactgegevens ELECTRICITE LOUIS P SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRICITE LOUIS P SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRICITE LOUIS P SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Petergensfeld 20; 4730; Raeren, België

Telefoon (phone): 087 85 04 69 (+32-087 85 04 69) 087 85 04 69 (+32-087 85 04 69)

Fax (fax): 087 86 68 16 (+32-087 86 68 16) 087 86 68 16 (+32-087 86 68 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRICITE LOUIS P SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRICITE LOUIS P SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRICITE LOUIS P SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRICITE LOUIS P SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRICITE LOUIS P SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRICITE LOUIS P SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRICITE LOUIS P SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRICITE LOUIS P SA
Products information ELECTRICITE LOUIS P SA

BTW identificatienummer (tax): BE05216003417
Ondernemingsnummer: 3289825439
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Electric contractors - General; Electric contractors - Housewiring

Product categorie (product category): Store fixtures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRICITE LOUIS P SA
(Get full report from official database of BE for ELECTRICITE LOUIS P SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRICITE LOUIS P SA
Addition kinds of activities for ELECTRICITE LOUIS P SA

07510401. Kunstmatige inseminatie diensten, vee | Artificial insemination services, livestock
30690400. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
30810104. Polypropyleenfolie en vel | Polypropylene film and sheet
34439911. Perforeren op zwaar metaal | Perforating on heavy metal
35230501. Groene maaimachine | Greens mowing equipment
38210300. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus

Werken bij ELECTRICITE LOUIS P SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRICITE LOUIS P SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRICITE LOUIS P SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRICITE LOUIS P SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalmedewerker (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf met een jong team, zijn we op zoek naar een onthaalmedewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en wijst ze de weg binnen deze onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van uiteenlopende zaken en kan je gemakkelijk aanpassen. Je neemt graag initiatief en helpt graag klanten met allerlei vragen.

  • Horecamedewerker (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken als horecamedewerker zijn: Tafels dekken en afruimen; Opdienen; Afwassen; Onderhoud zaal; Aanvullen frigo's.

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

Zoek naar antwoorden van ELECTRICITE LOUIS P SA in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRICITE LOUIS P SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRICITE LOUIS P SA. Laat een reactie achter voor ELECTRICITE LOUIS P SA. ELECTRICITE LOUIS P SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRICITE LOUIS P SA. Leave a respond for ELECTRICITE LOUIS P SA. ELECTRICITE LOUIS P SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRICITE LOUIS P SA op de google maps. Adres en contacten ELECTRICITE LOUIS P SA
Location of ELECTRICITE LOUIS P SA on the google maps. Address and contacts of ELECTRICITE LOUIS P SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRICITE LOUIS P SA ELECTRICITE LOUIS P SA: HENDRICKX BOUDEWIJN | ANITRA | HORENBECCA('T) | C. MORREN | Moors B.V.B.A.

Other related companies as ELECTRICITE LOUIS P SA: HENDRICKX BOUDEWIJN | ANITRA | HORENBECCA('T) | C. MORREN | Moors B.V.B.A.

ELECTRICITE LOUIS P SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRICITE LOUIS P SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05216003417. Het bedrijf ELECTRICITE LOUIS P SA bevindt zich op het adres: Petergensfeld 20; 4730; Raeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 309,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Store fixtures. Lijst met producten zijn Electric contractors - General; Electric contractors - Housewiring.
De hoofdactiviteit van ELECTRICITE LOUIS P SA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRICITE LOUIS P SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRICITE LOUIS P SA, openstaande posities, locatie van ELECTRICITE LOUIS P SA op de kaart.

ELECTRICITE LOUIS P SA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRICITE LOUIS P SA, company assigned to the tax number BE05216003417. The company ELECTRICITE LOUIS P SA is located at the address: Petergensfeld 20; 4730; Raeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 309,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Store fixtures. List of products are Electric contractors - General; Electric contractors - Housewiring.
The main activity of ELECTRICITE LOUIS P SA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRICITE LOUIS P SA is not available. You also can look at reviews of ELECTRICITE LOUIS P SA, open positions, location of ELECTRICITE LOUIS P SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRICITE LOUIS P SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRICITE LOUIS P SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRICITE LOUIS P SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRICITE LOUIS P SA, employees, financial statistics.