K. DECKX

Contactgegevens K. DECKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K. DECKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

K. DECKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZENBERG 149; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14313235 (+32-14313235) 14313235 (+32-14313235)

Fax (fax): +32 (19) 377-43-69 +32 (19) 377-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K. DECKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K. DECKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K. DECKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K. DECKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K. DECKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K. DECKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K. DECKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K. DECKX
Products information K. DECKX

BTW identificatienummer (tax): BE01486419677
Ondernemingsnummer: 2844055175
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K. DECKX
(Get full report from official database of BE for K. DECKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor K. DECKX
Addition kinds of activities for K. DECKX

267600. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
22419905. Handschoenen voering stoffen | Glove lining fabrics
38220303. Koelthermostaten | Refrigeration thermostats
44810000. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
50650310. Transformers, elektronisch | Transformers, electronic
83999907. Regionale planning organisatie | Regional planning organization
95120100. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies

Werken bij K. DECKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K. DECKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K. DECKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K. DECKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

  • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: FOREM

    Type: Zelfstandige activiteit

    SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van K. DECKX in sociale netwerken
Look for responds of K. DECKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor K. DECKX. Laat een reactie achter voor K. DECKX. K. DECKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K. DECKX. Leave a respond for K. DECKX. K. DECKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K. DECKX op de google maps. Adres en contacten K. DECKX
Location of K. DECKX on the google maps. Address and contacts of K. DECKX

Andere gerelateerde bedrijven als come K. DECKX K. DECKX: LE PAVILLON DU DRAGON | DOMINO | SEARCH & SELECTION | LES ROCHES | LI?GE

Other related companies as K. DECKX: LE PAVILLON DU DRAGON | DOMINO | SEARCH & SELECTION | LES ROCHES | LI?GE

K. DECKX is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K. DECKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486419677. Het bedrijf K. DECKX bevindt zich op het adres: ROZENBERG 149; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van K. DECKX is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K. DECKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K. DECKX, openstaande posities, locatie van K. DECKX op de kaart.

K. DECKX is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is K. DECKX, company assigned to the tax number BE01486419677. The company K. DECKX is located at the address: ROZENBERG 149; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of K. DECKX is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of K. DECKX is not available. You also can look at reviews of K. DECKX, open positions, location of K. DECKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K. DECKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K. DECKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K. DECKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K. DECKX, employees, financial statistics.