ANNE-MARIE SCHEEPERS

Contactgegevens ANNE-MARIE SCHEEPERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE-MARIE SCHEEPERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE-MARIE SCHEEPERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDWAL 4; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12231520 (+32-12231520) 12231520 (+32-12231520)

Fax (fax): +32 (58) 497-59-59 +32 (58) 497-59-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE-MARIE SCHEEPERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE-MARIE SCHEEPERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE-MARIE SCHEEPERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE-MARIE SCHEEPERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE-MARIE SCHEEPERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE-MARIE SCHEEPERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE-MARIE SCHEEPERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE-MARIE SCHEEPERS
Products information ANNE-MARIE SCHEEPERS

BTW identificatienummer (tax): BE08084808349
Ondernemingsnummer: 8343811035
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE-MARIE SCHEEPERS
(Get full report from official database of BE for ANNE-MARIE SCHEEPERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE-MARIE SCHEEPERS
Addition kinds of activities for ANNE-MARIE SCHEEPERS

17999918. Gaslekken detectie | Gas leakage detection
23290000. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
30530205. Verpakking: stoommotoren, pijpkoppelingen, luchtcompressoren, enz. | Packing: steam engines, pipe joints, air compressors, etc.
35520200. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus

Werken bij ANNE-MARIE SCHEEPERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE-MARIE SCHEEPERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE-MARIE SCHEEPERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE-MARIE SCHEEPERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

 • Ervaren monteur (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

 • Chauffeur rijbewijs C (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een inzamelcentrum van textiel zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Het bedrijf zamelt in heel vlaanderen gedragen textiel in voor een goed doel. Je staat in voor het ophalen en vervoeren van textiel.

 • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

 • Elektricien met ervaring / automatisatie technieker - dag of ploegen - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een elektricien / automatisatie technieker. Takenpakket: U staat samen met je collega's in voor het dagelijks & preventief onderhoud. Daarnaast staan jullie in voor de herstellingen aan het machinepark van de tuftafdeling & de afdeling geweven. U werkt mee aan de automatisatie & het vernieuwen van het machinepark. U voert elektrische interventies uit Tekenen van elektrische schema's

 • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

 • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Servicetechnieker regio Anderlecht - Groot-Bijgaarden - Halle (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment vorkheftrucks en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in jouw regio. Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingen maakt ook deel uit van je werkzaamheden. Met een volledig uitgeruste service camionette werk je zelfstandig en ben je zelf verantwoordelijk voor de planning van je afspraken. Wil je lezen hoe een dag van een servicetechnieker bij Toyota er concreet uit ziet? Klik dan op deze https://toyota-forklifts.be/waarom-toyota/over-ons/nieuws/servicetechnieker/

 • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

 • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: b'ELLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

Zoek naar antwoorden van ANNE-MARIE SCHEEPERS in sociale netwerken
Look for responds of ANNE-MARIE SCHEEPERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE-MARIE SCHEEPERS. Laat een reactie achter voor ANNE-MARIE SCHEEPERS. ANNE-MARIE SCHEEPERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE-MARIE SCHEEPERS. Leave a respond for ANNE-MARIE SCHEEPERS. ANNE-MARIE SCHEEPERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE-MARIE SCHEEPERS op de google maps. Adres en contacten ANNE-MARIE SCHEEPERS
Location of ANNE-MARIE SCHEEPERS on the google maps. Address and contacts of ANNE-MARIE SCHEEPERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE-MARIE SCHEEPERS ANNE-MARIE SCHEEPERS: A M K BVBA | MINERVA KORFBALCLUB | Falla P | Distrirest Benelux S.A | F. & F. FEESTBURO

Other related companies as ANNE-MARIE SCHEEPERS: A M K BVBA | MINERVA KORFBALCLUB | Falla P | Distrirest Benelux S.A | F. & F. FEESTBURO

ANNE-MARIE SCHEEPERS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE-MARIE SCHEEPERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08084808349. Het bedrijf ANNE-MARIE SCHEEPERS bevindt zich op het adres: LEOPOLDWAL 4; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE-MARIE SCHEEPERS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE-MARIE SCHEEPERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE-MARIE SCHEEPERS, openstaande posities, locatie van ANNE-MARIE SCHEEPERS op de kaart.

ANNE-MARIE SCHEEPERS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE-MARIE SCHEEPERS, company assigned to the tax number BE08084808349. The company ANNE-MARIE SCHEEPERS is located at the address: LEOPOLDWAL 4; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE-MARIE SCHEEPERS is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE-MARIE SCHEEPERS is not available. You also can look at reviews of ANNE-MARIE SCHEEPERS, open positions, location of ANNE-MARIE SCHEEPERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE-MARIE SCHEEPERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE-MARIE SCHEEPERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE-MARIE SCHEEPERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE-MARIE SCHEEPERS, employees, financial statistics.