Falla P

Contactgegevens Falla P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Falla P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Falla P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Relais 4A; 5377; Somme-Leuze (Sinsin), België

Telefoon (phone): 083 68 87 70 (+32-083 68 87 70) 083 68 87 70 (+32-083 68 87 70)

Fax (fax): 083 68 71 08 (+32-083 68 71 08) 083 68 71 08 (+32-083 68 71 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Falla P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Falla P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Falla P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Falla P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Falla P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Falla P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Falla P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Falla P
Products information Falla P

BTW identificatienummer (tax): BE02615264892
Ondernemingsnummer: 6185546875
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Falla P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood turning and carving

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Falla P
(Get full report from official database of BE for Falla P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Falla P
Addition kinds of activities for Falla P

3271. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
4213. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
514600. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
33660102. Bussen en lagers, brons (niet gereinigd) | Bushings and bearings, bronze (nonmachined)
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
38510101. Brillen, lenzen en frames | Eyeglasses, lenses and frames
50310307. ramen | Windows
52110507. Tegel, keramiek | Tile, ceramic
91110203. Gouverneurs 'kantoor | Governors' office

Werken bij Falla P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Falla P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Falla P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Falla P. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van Falla P in sociale netwerken
Look for responds of Falla P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Falla P. Laat een reactie achter voor Falla P. Falla P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Falla P. Leave a respond for Falla P. Falla P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Falla P op de google maps. Adres en contacten Falla P
Location of Falla P on the google maps. Address and contacts of Falla P

Andere gerelateerde bedrijven als come Falla P Falla P: BUREAU VANBIERVLIET | NICOLE SWINNEN | V.C. LA CHAINE ORP | A. HEREMANS | MOBISTAR CENTER BASILIX CONNECTION

Other related companies as Falla P: BUREAU VANBIERVLIET | NICOLE SWINNEN | V.C. LA CHAINE ORP | A. HEREMANS | MOBISTAR CENTER BASILIX CONNECTION

Falla P is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Falla P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02615264892. Het bedrijf Falla P bevindt zich op het adres: Rue du Relais 4A; 5377; Somme-Leuze (Sinsin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 360,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood turning and carving. Producten gemaakt in Falla P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Falla P is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Falla P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Falla P, openstaande posities, locatie van Falla P op de kaart.

Falla P is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Falla P, company assigned to the tax number BE02615264892. The company Falla P is located at the address: Rue du Relais 4A; 5377; Somme-Leuze (Sinsin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 360,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood turning and carving. Products created in Falla P were not found.
The main activity of Falla P is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Falla P is not available. You also can look at reviews of Falla P, open positions, location of Falla P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Falla P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Falla P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Falla P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Falla P, employees, financial statistics.