ANNE-CATHERINE JENTGES

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • ANNE-CATHERINE JENTGES
Private companiesAgricultural Production - Crops • ANNE-CATHERINE JENTGES

Contactgegevens ANNE-CATHERINE JENTGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE-CATHERINE JENTGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE-CATHERINE JENTGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE FR? 140; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23758242 (+32-23758242) 23758242 (+32-23758242)

Fax (fax): +32 (50) 322-44-55 +32 (50) 322-44-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE-CATHERINE JENTGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE-CATHERINE JENTGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE-CATHERINE JENTGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE-CATHERINE JENTGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE-CATHERINE JENTGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE-CATHERINE JENTGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE-CATHERINE JENTGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE-CATHERINE JENTGES
Products information ANNE-CATHERINE JENTGES

BTW identificatienummer (tax): BE06533813476
Ondernemingsnummer: 8841766357
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE-CATHERINE JENTGES
(Get full report from official database of BE for ANNE-CATHERINE JENTGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE-CATHERINE JENTGES
Addition kinds of activities for ANNE-CATHERINE JENTGES

354105. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
733400. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
781202. Video productie | Video production
972100. Internationale zaken | International affairs
73891803. Schoenontwerpers | Shoe designers

Werken bij ANNE-CATHERINE JENTGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE-CATHERINE JENTGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE-CATHERINE JENTGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE-CATHERINE JENTGES. Looking for open vacancies in other companies

 • Zandstraler (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als zandstraler in een firma.

 • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

 • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

 • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: t-interim Tienen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: RUPEL-TAXI

  Type: Studentenjob

  Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

 • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: ELEKTI

  Type: Vaste Job

  Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

 • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

 • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: EXTRA GROUP

  Type: Vaste Job

  Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

 • Consolidation Manager (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van ANNE-CATHERINE JENTGES in sociale netwerken
Look for responds of ANNE-CATHERINE JENTGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE-CATHERINE JENTGES. Laat een reactie achter voor ANNE-CATHERINE JENTGES. ANNE-CATHERINE JENTGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE-CATHERINE JENTGES. Leave a respond for ANNE-CATHERINE JENTGES. ANNE-CATHERINE JENTGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE-CATHERINE JENTGES op de google maps. Adres en contacten ANNE-CATHERINE JENTGES
Location of ANNE-CATHERINE JENTGES on the google maps. Address and contacts of ANNE-CATHERINE JENTGES

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE-CATHERINE JENTGES ANNE-CATHERINE JENTGES: ETS. M. HAVARD | KLEDING KENIS | Jaillot P | GARAGE DEPOORTER | H. BORN

Other related companies as ANNE-CATHERINE JENTGES: ETS. M. HAVARD | KLEDING KENIS | Jaillot P | GARAGE DEPOORTER | H. BORN

ANNE-CATHERINE JENTGES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE-CATHERINE JENTGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06533813476. Het bedrijf ANNE-CATHERINE JENTGES bevindt zich op het adres: AVENUE DE FR? 140; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE-CATHERINE JENTGES is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE-CATHERINE JENTGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE-CATHERINE JENTGES, openstaande posities, locatie van ANNE-CATHERINE JENTGES op de kaart.

ANNE-CATHERINE JENTGES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE-CATHERINE JENTGES, company assigned to the tax number BE06533813476. The company ANNE-CATHERINE JENTGES is located at the address: AVENUE DE FR? 140; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE-CATHERINE JENTGES is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE-CATHERINE JENTGES is not available. You also can look at reviews of ANNE-CATHERINE JENTGES, open positions, location of ANNE-CATHERINE JENTGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE-CATHERINE JENTGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE-CATHERINE JENTGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE-CATHERINE JENTGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE-CATHERINE JENTGES, employees, financial statistics.