H. BORN

Contactgegevens H. BORN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H. BORN: address, phone, fax, email, website, opening hours

H. BORN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULES DESTR?E 68; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71361853 (+32-71361853) 71361853 (+32-71361853)

Fax (fax): +32 (53) 471-36-85 +32 (53) 471-36-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H. BORN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H. BORN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H. BORN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H. BORN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H. BORN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H. BORN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H. BORN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H. BORN
Products information H. BORN

BTW identificatienummer (tax): BE05705718994
Ondernemingsnummer: 3040161132
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in H. BORN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H. BORN
(Get full report from official database of BE for H. BORN)

Aanvulling soorten activiteiten voor H. BORN
Addition kinds of activities for H. BORN

0219. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
01190101. Boon (droge veld en zaad) boerderij | Bean (dry field and seed) farm
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
29110504. Petrolatums, nonmedicinal | Petrolatums, nonmedicinal
34239914. Jacks: opheffen, schroeven of ratchet (handgereedschap) | Jacks: lifting, screw, or ratchet (hand tools)
39140101. Carving sets, zilver | Carving sets, silver
39310117. Piano onderdelen en materialen, nec | Piano parts and materials, nec
39420102. Doll delen | Doll parts

Werken bij H. BORN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H. BORN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H. BORN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H. BORN. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Tielt-Pittem-Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DE KLEINE VOS

    Type: Werfreserve

    Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van H. BORN in sociale netwerken
Look for responds of H. BORN in social networks

Lees alle opmerkingen voor H. BORN. Laat een reactie achter voor H. BORN. H. BORN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H. BORN. Leave a respond for H. BORN. H. BORN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H. BORN op de google maps. Adres en contacten H. BORN
Location of H. BORN on the google maps. Address and contacts of H. BORN

Andere gerelateerde bedrijven als come H. BORN H. BORN: BACOB Bank | DEXIA | MATLAN | SNEPPE | Thalassa

Other related companies as H. BORN: BACOB Bank | DEXIA | MATLAN | SNEPPE | Thalassa

H. BORN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H. BORN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05705718994. Het bedrijf H. BORN bevindt zich op het adres: RUE JULES DESTR?E 68; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in H. BORN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H. BORN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H. BORN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H. BORN, openstaande posities, locatie van H. BORN op de kaart.

H. BORN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is H. BORN, company assigned to the tax number BE05705718994. The company H. BORN is located at the address: RUE JULES DESTR?E 68; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in H. BORN were not found.
The main activity of H. BORN is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of H. BORN is not available. You also can look at reviews of H. BORN, open positions, location of H. BORN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H. BORN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H. BORN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H. BORN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H. BORN, employees, financial statistics.