ANNE LEMPEREUR

Contactgegevens ANNE LEMPEREUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE LEMPEREUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE LEMPEREUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 81; 7060; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67333207 (+32-67333207) 67333207 (+32-67333207)

Fax (fax): +32 (61) 971-74-79 +32 (61) 971-74-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE LEMPEREUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE LEMPEREUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE LEMPEREUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE LEMPEREUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE LEMPEREUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE LEMPEREUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE LEMPEREUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE LEMPEREUR
Products information ANNE LEMPEREUR

BTW identificatienummer (tax): BE02257385253
Ondernemingsnummer: 4000640869
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 764,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE LEMPEREUR
(Get full report from official database of BE for ANNE LEMPEREUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE LEMPEREUR
Addition kinds of activities for ANNE LEMPEREUR

4142. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
543100. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
20829900. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
27540103. Rotogravure drukwerk | Rotogravure printing
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
34210205. Snips, tinners ' | Snips, tinners'
50630200. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign

Werken bij ANNE LEMPEREUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE LEMPEREUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE LEMPEREUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE LEMPEREUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

 • lift technieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

 • Jobstudent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

  Regio: ECHT

  Bedrijf: S.F.A. BENELUX

  Type: Vaste Job

  De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

 • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TECHNOCON

  Type: Vaste Job

  Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

 • BARBIER (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: PARREIN MARC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

 • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: V-IT

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

 • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

 • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

  Regio: DENDERHOUTEM

  Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

  Type: Flexijob

  Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van ANNE LEMPEREUR in sociale netwerken
Look for responds of ANNE LEMPEREUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE LEMPEREUR. Laat een reactie achter voor ANNE LEMPEREUR. ANNE LEMPEREUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE LEMPEREUR. Leave a respond for ANNE LEMPEREUR. ANNE LEMPEREUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE LEMPEREUR op de google maps. Adres en contacten ANNE LEMPEREUR
Location of ANNE LEMPEREUR on the google maps. Address and contacts of ANNE LEMPEREUR

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE LEMPEREUR ANNE LEMPEREUR: Oxfam | MUTUALIT? LIB?RALE | Mardulier H | ANDRE LOFFET | AIKIDO MET KI

Other related companies as ANNE LEMPEREUR: Oxfam | MUTUALIT? LIB?RALE | Mardulier H | ANDRE LOFFET | AIKIDO MET KI

ANNE LEMPEREUR is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE LEMPEREUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02257385253. Het bedrijf ANNE LEMPEREUR bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 81; 7060; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 764,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE LEMPEREUR is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE LEMPEREUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE LEMPEREUR, openstaande posities, locatie van ANNE LEMPEREUR op de kaart.

ANNE LEMPEREUR is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE LEMPEREUR, company assigned to the tax number BE02257385253. The company ANNE LEMPEREUR is located at the address: RUE DE LA STATION 81; 7060; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 764,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE LEMPEREUR is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE LEMPEREUR is not available. You also can look at reviews of ANNE LEMPEREUR, open positions, location of ANNE LEMPEREUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE LEMPEREUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE LEMPEREUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE LEMPEREUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE LEMPEREUR, employees, financial statistics.