AIKIDO MET KI

Contactgegevens AIKIDO MET KI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIKIDO MET KI: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIKIDO MET KI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. COOSEMANSSTRAAT 9; 1030; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27336264 (+32-27336264) 27336264 (+32-27336264)

Fax (fax): +32 (16) 428-52-97 +32 (16) 428-52-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIKIDO MET KI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIKIDO MET KI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIKIDO MET KI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIKIDO MET KI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIKIDO MET KI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIKIDO MET KI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIKIDO MET KI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIKIDO MET KI
Products information AIKIDO MET KI

BTW identificatienummer (tax): BE06068267822
Ondernemingsnummer: 7595092773
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Clubs: A?kido.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIKIDO MET KI
(Get full report from official database of BE for AIKIDO MET KI)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIKIDO MET KI
Addition kinds of activities for AIKIDO MET KI

8099. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
072202. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
072301. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
508506. Industriële gereedschappen | Industrial tools
733802. Stenografische diensten | Stenographic services
23960102. Linnen, kleding: gemaakt van aangekochte materialen | Linings, apparel: made from purchased materials
24930101. Bouwbord, behalve gips, NSK | Building board, except gypsum, nsk
27410104. Posters: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Posters: publishing only, not printed on site
34239908. Snijden sterft, behalve metalen snijden | Cutting dies, except metal cutting
55310104. Batterijen, auto en vrachtwagen | Batteries, automotive and truck

Werken bij AIKIDO MET KI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIKIDO MET KI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIKIDO MET KI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIKIDO MET KI. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Montreal Associates - Devops Solution Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a Devops Solution Architect for a client based in Brussels.     Job Description   We are looking or a Devops Solution Architect to design processes to support the continuous integration/delivery of applications and services.  Key areas /experience: CI/CD design, implementation and defining best practice Automating the scaling, management and employment of CI/CD Integrating testing methodologies into CD pipelines Utilizing REST APIs to integrate CI, testing and deployments systems Configuration of RHEL Linux/VMware Lead client engagements to improve Devops environments across functional areas Implement Devops pipeline tools in support of client needs Present a broad knowledge across various products across the Devops spectrum Work closely with different organizations at clients Implement solutions for automation of application build, test, deployment,   Profile Jenkins, Github RHEL Linux VMware Docker, Chef, Kubernetes Gradle, Apache Ant, Jenkins, Maven, RPM, Bower, NPM Groovy, Bash, Perl, Python, Ruby, PowerShell    Details Location : Brussels Duration: 3 months + extension Starting date: ASAP Language: English Reference: Mcau - 37652    If you are interested by this position of DevOps Solution Architect and available, you can send your updated CV via the button below.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Computer Recruitment Services - IBM Integration Bus IIB WebSphere Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company My client, a large international bank, is seeking a subject matter expert in IBM Integration Bus IIB, (previously WebSphere Message Broker). You would join the Middleware Team in the Communication and Integration Services (CIS) department. The team is responsible for leveraging IBM Integration Bus to enable communication between back-end applications and external partners. Tasks 1. Supporting project implementation Analysing business requirements and designing IIB based solutions; Impact assessment on existing setup and development delivery; Validation, testing and support to launches. 2. Provide IIB expertise Emphasize best practices and guidelines to optimize IIB usage at the bank; Provide coaching to CIS team members to speed up their learning curve; Improve product delivery, moving towards CICD (Continuous Integration, Delivery, and Deployment); Improving the efficiency of the service operations (both on IT and operational aspects). 3. Support the existing IIB infrastructure in Test and Production environments Take care of the IIB release management and patching; Support IIB assets under CIS group responsibility; Participate to the 3rd level support service provided to Production (some watch duty). Essential Skills 5-10 years of experience in IBM Integration Bus at a large company; Your expertise allows you to master the internal of those products, implement efficient solutions for business services, and guide IBM customers towards a successful implementation for IIB based services. You will have your personal IIB peer network. You have expertise with CICD and can help our team in implementing the required solutions. You are a team player, ready to coach / raise expertise of team members located across the bank. You are ready to work full time from the bank's Brussels office. Language: English You must be an EU citizen to apply for this role. Details Location: Brussels Belgium Start Date: Immediate Duration: 6 months renewable Salary: 625 Euro/day negotiable Ref: PB16

Zoek naar antwoorden van AIKIDO MET KI in sociale netwerken
Look for responds of AIKIDO MET KI in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIKIDO MET KI. Laat een reactie achter voor AIKIDO MET KI. AIKIDO MET KI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIKIDO MET KI. Leave a respond for AIKIDO MET KI. AIKIDO MET KI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIKIDO MET KI op de google maps. Adres en contacten AIKIDO MET KI
Location of AIKIDO MET KI on the google maps. Address and contacts of AIKIDO MET KI

Andere gerelateerde bedrijven als come AIKIDO MET KI AIKIDO MET KI: Sempervivum BVBA | Leest (De) | OTR - BENELUX | Den Dijk | STYLLUX MEUBELEN BVBA

Other related companies as AIKIDO MET KI: Sempervivum BVBA | Leest (De) | OTR - BENELUX | Den Dijk | STYLLUX MEUBELEN BVBA

AIKIDO MET KI is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIKIDO MET KI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06068267822. Het bedrijf AIKIDO MET KI bevindt zich op het adres: J. COOSEMANSSTRAAT 9; 1030; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: A?kido..
De hoofdactiviteit van AIKIDO MET KI is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIKIDO MET KI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIKIDO MET KI, openstaande posities, locatie van AIKIDO MET KI op de kaart.

AIKIDO MET KI is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIKIDO MET KI, company assigned to the tax number BE06068267822. The company AIKIDO MET KI is located at the address: J. COOSEMANSSTRAAT 9; 1030; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: A?kido..
The main activity of AIKIDO MET KI is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AIKIDO MET KI is not available. You also can look at reviews of AIKIDO MET KI, open positions, location of AIKIDO MET KI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIKIDO MET KI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIKIDO MET KI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIKIDO MET KI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIKIDO MET KI, employees, financial statistics.