ANNE BOURDEAUD'HUI

Contactgegevens ANNE BOURDEAUD'HUI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE BOURDEAUD'HUI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE BOURDEAUD'HUI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERBERTSTRAAT 18; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36850806 (+32-36850806) 36850806 (+32-36850806)

Fax (fax): +32 (61) 236-84-45 +32 (61) 236-84-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE BOURDEAUD'HUI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE BOURDEAUD'HUI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE BOURDEAUD'HUI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE BOURDEAUD'HUI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE BOURDEAUD'HUI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE BOURDEAUD'HUI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE BOURDEAUD'HUI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE BOURDEAUD'HUI
Products information ANNE BOURDEAUD'HUI

BTW identificatienummer (tax): BE05014953613
Ondernemingsnummer: 1827545166
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE BOURDEAUD'HUI
(Get full report from official database of BE for ANNE BOURDEAUD'HUI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE BOURDEAUD'HUI
Addition kinds of activities for ANNE BOURDEAUD'HUI

8021. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists
344401. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
34999925. Lassen, hittebestendig: metaal | Welding tips, heat resistant: metal
39149910. Trofeeën, nsk | Trophies, nsk
59410400. Oefen materiaal | Exercise equipment
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental

Werken bij ANNE BOURDEAUD'HUI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE BOURDEAUD'HUI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE BOURDEAUD'HUI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE BOURDEAUD'HUI. Looking for open vacancies in other companies

 • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

 • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

 • Mechanieker (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Voor hun atelier te Zelzate, zijn we op zoek naar mechaniekers. • algemeen onderhoud productielijnen, pompen, kleppen... in atelier of on site bij klanten • oplossen elektrische en mechanische storingen • vervangen mechanische onderdelen • uitvoeren preventieve controles • vervangen pneumatische en hydraulische onderdelen

 • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Nieuwpoort gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DOE HET ZELF

  Type: Studentenjob

  Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden van Doe-het-zelf Discount Vrijdag 24 augustus Zaterdag 25 augustus Zondag 26 augusutus Vrijdag 31 augustus Zaterdag 1 september Zondag 2 september

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

  Type: Vaste Job

  De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

 • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COMFORT ENERGY

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

 • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

 • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

  Type: Flexijob

  gerechten opdienen, tafels afruimen

 • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: DE GROTE STOVE

  Type: Flexijob

  Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van ANNE BOURDEAUD'HUI in sociale netwerken
Look for responds of ANNE BOURDEAUD'HUI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE BOURDEAUD'HUI. Laat een reactie achter voor ANNE BOURDEAUD'HUI. ANNE BOURDEAUD'HUI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE BOURDEAUD'HUI. Leave a respond for ANNE BOURDEAUD'HUI. ANNE BOURDEAUD'HUI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE BOURDEAUD'HUI op de google maps. Adres en contacten ANNE BOURDEAUD'HUI
Location of ANNE BOURDEAUD'HUI on the google maps. Address and contacts of ANNE BOURDEAUD'HUI

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE BOURDEAUD'HUI ANNE BOURDEAUD'HUI: Reynaert G | Ancomex sprl | Verlinden-Bosmans | SONIA GEYSERMANS | Shut Up & Eat BVBA

Other related companies as ANNE BOURDEAUD'HUI: Reynaert G | Ancomex sprl | Verlinden-Bosmans | SONIA GEYSERMANS | Shut Up & Eat BVBA

ANNE BOURDEAUD'HUI is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE BOURDEAUD'HUI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014953613. Het bedrijf ANNE BOURDEAUD'HUI bevindt zich op het adres: VERBERTSTRAAT 18; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE BOURDEAUD'HUI is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE BOURDEAUD'HUI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE BOURDEAUD'HUI, openstaande posities, locatie van ANNE BOURDEAUD'HUI op de kaart.

ANNE BOURDEAUD'HUI is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE BOURDEAUD'HUI, company assigned to the tax number BE05014953613. The company ANNE BOURDEAUD'HUI is located at the address: VERBERTSTRAAT 18; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE BOURDEAUD'HUI is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE BOURDEAUD'HUI is not available. You also can look at reviews of ANNE BOURDEAUD'HUI, open positions, location of ANNE BOURDEAUD'HUI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE BOURDEAUD'HUI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE BOURDEAUD'HUI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE BOURDEAUD'HUI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE BOURDEAUD'HUI, employees, financial statistics.