Shut Up & Eat BVBA

Contactgegevens Shut Up & Eat BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Shut Up & Eat BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Shut Up & Eat BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 82; 2140; Antwerpen (Borgerhout), België

Telefoon (phone): 03 272 13 22 (+32-03 272 13 22) 03 272 13 22 (+32-03 272 13 22)

Fax (fax): 03 272 13 46 (+32-03 272 13 46) 03 272 13 46 (+32-03 272 13 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Shut Up & Eat BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Shut Up & Eat BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Shut Up & Eat BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Shut Up & Eat BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Shut Up & Eat BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Shut Up & Eat BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Shut Up & Eat BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Shut Up & Eat BVBA
Products information Shut Up & Eat BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04457397460
Ondernemingsnummer: 8936248779
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Shut Up & Eat BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Music publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Shut Up & Eat BVBA
(Get full report from official database of BE for Shut Up & Eat BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Shut Up & Eat BVBA
Addition kinds of activities for Shut Up & Eat BVBA

6163. Lening makelaars | Loan brokers
109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
226902. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
721900. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
17439902. Mozaïekwerk | Mosaic work
28959900. Carbon black, nec | Carbon black, nec
37310113. Trekboten, bouw en reparatie | Towboats, building and repairing
51930102. Planters en bloempotten | Planters and flower pots
82990500. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools

Werken bij Shut Up & Eat BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Shut Up & Eat BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Shut Up & Eat BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Shut Up & Eat BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Monteur CV (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Consulente voor homeparty's (België)

    Regio: België

    Bedrijf: THE WORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandige consulent (m/v) (in bijberoep) voor de verkoop van artikelen van Fun Factory op cataloog en via home party's in eigen regio. Naast onze vrouwvriendelijke boetiek hebben we ook een webshop en kunt u bij ons terecht voor workshops. Neem gerust een kijkje op onze website: www.loveware.be en www.lovewareparty.be

  • Psycholoog m/v (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

  • Barmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GINOA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexijob - barmedewerker (eventueel zaal) - ervaring is een pluspunt Ben jij de geknipte kandidaat, laat dan gerust iets van je horen en stuur ons een mailtje met cv en we contacteren je verder.

Zoek naar antwoorden van Shut Up & Eat BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Shut Up & Eat BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Shut Up & Eat BVBA. Laat een reactie achter voor Shut Up & Eat BVBA. Shut Up & Eat BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Shut Up & Eat BVBA. Leave a respond for Shut Up & Eat BVBA. Shut Up & Eat BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Shut Up & Eat BVBA op de google maps. Adres en contacten Shut Up & Eat BVBA
Location of Shut Up & Eat BVBA on the google maps. Address and contacts of Shut Up & Eat BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Shut Up & Eat BVBA Shut Up & Eat BVBA: BERL.BOUWMAT.& BETONWERK. | I.W.V.A. | IMMO COSSE | VINCENT GIUNTA | MAISON NEW SOLUTEX

Other related companies as Shut Up & Eat BVBA: BERL.BOUWMAT.& BETONWERK. | I.W.V.A. | IMMO COSSE | VINCENT GIUNTA | MAISON NEW SOLUTEX

Shut Up & Eat BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Shut Up & Eat BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04457397460. Het bedrijf Shut Up & Eat BVBA bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 82; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Music publishers. Producten gemaakt in Shut Up & Eat BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Shut Up & Eat BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Shut Up & Eat BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Shut Up & Eat BVBA, openstaande posities, locatie van Shut Up & Eat BVBA op de kaart.

Shut Up & Eat BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Shut Up & Eat BVBA, company assigned to the tax number BE04457397460. The company Shut Up & Eat BVBA is located at the address: Turnhoutsebaan 82; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Music publishers. Products created in Shut Up & Eat BVBA were not found.
The main activity of Shut Up & Eat BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Shut Up & Eat BVBA is not available. You also can look at reviews of Shut Up & Eat BVBA, open positions, location of Shut Up & Eat BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Shut Up & Eat BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Shut Up & Eat BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Shut Up & Eat BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Shut Up & Eat BVBA, employees, financial statistics.