Verlinden-Bosmans

Contactgegevens Verlinden-Bosmans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verlinden-Bosmans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verlinden-Bosmans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 169; 3665; As, België

Telefoon (phone): 089 65 89 83 (+32-089 65 89 83) 089 65 89 83 (+32-089 65 89 83)

Fax (fax): 089 65 89 83 (+32-089 65 89 83) 089 65 89 83 (+32-089 65 89 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verlinden-Bosmans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verlinden-Bosmans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verlinden-Bosmans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verlinden-Bosmans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verlinden-Bosmans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verlinden-Bosmans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verlinden-Bosmans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verlinden-Bosmans
Products information Verlinden-Bosmans

BTW identificatienummer (tax): BE08940917968
Ondernemingsnummer: 1365570068
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Wells boring

Product categorie (product category): Irrigation systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verlinden-Bosmans
(Get full report from official database of BE for Verlinden-Bosmans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verlinden-Bosmans
Addition kinds of activities for Verlinden-Bosmans

511200. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
23110303. Politieurs uniformen: gemaakt van aangekochte materialen | Policemen's uniforms: made from purchased materials
28910204. Cement, linoleum en tegel | Cement, linoleum and tile
59620201. Koude drank automaten | Cold drinks vending machines
73890301. Conventie- en showdiensten | Convention and show services

Werken bij Verlinden-Bosmans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verlinden-Bosmans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verlinden-Bosmans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verlinden-Bosmans. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Inpakmedewerker koekjes - 2 ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: GRAFOM

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

Zoek naar antwoorden van Verlinden-Bosmans in sociale netwerken
Look for responds of Verlinden-Bosmans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verlinden-Bosmans. Laat een reactie achter voor Verlinden-Bosmans. Verlinden-Bosmans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verlinden-Bosmans. Leave a respond for Verlinden-Bosmans. Verlinden-Bosmans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verlinden-Bosmans op de google maps. Adres en contacten Verlinden-Bosmans
Location of Verlinden-Bosmans on the google maps. Address and contacts of Verlinden-Bosmans

Andere gerelateerde bedrijven als come Verlinden-Bosmans Verlinden-Bosmans: VAN DONINCK J. & M. | WILLEMS G GARAGE | Mesotten S | OPTIQUE SPEYBROUCK R SPRL | JAN GERMONPRE

Other related companies as Verlinden-Bosmans: VAN DONINCK J. & M. | WILLEMS G GARAGE | Mesotten S | OPTIQUE SPEYBROUCK R SPRL | JAN GERMONPRE

Verlinden-Bosmans is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verlinden-Bosmans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08940917968. Het bedrijf Verlinden-Bosmans bevindt zich op het adres: Steenweg 169; 3665; As. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Irrigation systems. Lijst met producten zijn Wells boring.
De hoofdactiviteit van Verlinden-Bosmans is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verlinden-Bosmans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verlinden-Bosmans, openstaande posities, locatie van Verlinden-Bosmans op de kaart.

Verlinden-Bosmans is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verlinden-Bosmans, company assigned to the tax number BE08940917968. The company Verlinden-Bosmans is located at the address: Steenweg 169; 3665; As. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Irrigation systems. List of products are Wells boring.
The main activity of Verlinden-Bosmans is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Verlinden-Bosmans is not available. You also can look at reviews of Verlinden-Bosmans, open positions, location of Verlinden-Bosmans on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verlinden-Bosmans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verlinden-Bosmans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verlinden-Bosmans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verlinden-Bosmans, employees, financial statistics.