ANN VAN DE VELDE

Contactgegevens ANN VAN DE VELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN VAN DE VELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN VAN DE VELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAARDENSTRAATJE 35; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15208080 (+32-15208080) 15208080 (+32-15208080)

Fax (fax): +32 (53) 170-98-21 +32 (53) 170-98-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN VAN DE VELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN VAN DE VELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN VAN DE VELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN VAN DE VELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN VAN DE VELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN VAN DE VELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN VAN DE VELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN VAN DE VELDE
Products information ANN VAN DE VELDE

BTW identificatienummer (tax): BE04789459228
Ondernemingsnummer: 3310424804
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN VAN DE VELDE
(Get full report from official database of BE for ANN VAN DE VELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN VAN DE VELDE
Addition kinds of activities for ANN VAN DE VELDE

503999. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
17990600. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
24991300. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
30890318. Spuiten, kunststof en glasvezel versterkt | Spouting, plastics and glass fiber reinforced
38230201. Differentiële drukinstrumenten, industrieel proces type | Differential pressure instruments, industrial process type

Werken bij ANN VAN DE VELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN VAN DE VELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN VAN DE VELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN VAN DE VELDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

 • Sorteerder planten (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

 • Grondwerker (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

 • HUISHOUDHULP LICHTAART (LICHTAART)

  Regio: LICHTAART

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Lichtaart zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student Bobbejaanland - weekend & herfstvakantie (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

  Type: Studentenjob

  't Plezantste land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog enthousiaste studenten tijdens de weekends en de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie staat het park helemaal in thema "Halloween". Zoek je nog een leuke bijverdienste? Stel je dan snel kandidaat! Je kan worden ingezet op verschillende werkplekken binnen het park. - attracties - horeca - onderhoud - schoonmaak - shops

 • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

 • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: AZ Sint-Maarten

  Type: Vaste Job

  Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

 • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

  Type: Vaste Job

  Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

 • Developers (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: WE FIX-IT

  Type: Vaste Job

  Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

 • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

 • Projectleider (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

 • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

  Regio: KLEMSKERKE

  Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

  Type: Flexijob

  zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van ANN VAN DE VELDE in sociale netwerken
Look for responds of ANN VAN DE VELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN VAN DE VELDE. Laat een reactie achter voor ANN VAN DE VELDE. ANN VAN DE VELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN VAN DE VELDE. Leave a respond for ANN VAN DE VELDE. ANN VAN DE VELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN VAN DE VELDE op de google maps. Adres en contacten ANN VAN DE VELDE
Location of ANN VAN DE VELDE on the google maps. Address and contacts of ANN VAN DE VELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN VAN DE VELDE ANN VAN DE VELDE: ESPACE FAMILLE | Vanhove E | SUZANNE LORTEEUW | Villers P | Frederickx Foto

Other related companies as ANN VAN DE VELDE: ESPACE FAMILLE | Vanhove E | SUZANNE LORTEEUW | Villers P | Frederickx Foto

ANN VAN DE VELDE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN VAN DE VELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04789459228. Het bedrijf ANN VAN DE VELDE bevindt zich op het adres: PAARDENSTRAATJE 35; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN VAN DE VELDE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN VAN DE VELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN VAN DE VELDE, openstaande posities, locatie van ANN VAN DE VELDE op de kaart.

ANN VAN DE VELDE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN VAN DE VELDE, company assigned to the tax number BE04789459228. The company ANN VAN DE VELDE is located at the address: PAARDENSTRAATJE 35; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN VAN DE VELDE is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN VAN DE VELDE is not available. You also can look at reviews of ANN VAN DE VELDE, open positions, location of ANN VAN DE VELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN VAN DE VELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN VAN DE VELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN VAN DE VELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN VAN DE VELDE, employees, financial statistics.