ANN VAN DE STEENE

Contactgegevens ANN VAN DE STEENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN VAN DE STEENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN VAN DE STEENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RECOLLETTENLEI 43; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92236550 (+32-92236550) 92236550 (+32-92236550)

Fax (fax): +32 (15) 488-10-44 +32 (15) 488-10-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN VAN DE STEENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN VAN DE STEENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN VAN DE STEENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN VAN DE STEENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN VAN DE STEENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN VAN DE STEENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN VAN DE STEENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN VAN DE STEENE
Products information ANN VAN DE STEENE

BTW identificatienummer (tax): BE02359008789
Ondernemingsnummer: 7936492919
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN VAN DE STEENE
(Get full report from official database of BE for ANN VAN DE STEENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN VAN DE STEENE
Addition kinds of activities for ANN VAN DE STEENE

239906. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
508409. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
20330408. Groentegiften: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable pastes: packaged in cans, jars, etc.
24110201. Rijden en boomen hout | Driving and booming timber
38239904. Vochtigheidsinstrumenten, industrieel proces type | Humidity instruments, industrial process type
39499901. Zakken, colofonium | Bags, rosin
50330101. Asfaltvelden en coating | Asphalt felts and coating
58120501. Restaurant, familie: keten | Restaurant, family: chain
73740103. Computer tijd delen | Computer time-sharing

Werken bij ANN VAN DE STEENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN VAN DE STEENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN VAN DE STEENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN VAN DE STEENE. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

 • Grondwerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

 • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ASAP ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

 • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DAS MEDIA

  Type: Vaste Job

  DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

 • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

 • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Flexijob

  Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van ANN VAN DE STEENE in sociale netwerken
Look for responds of ANN VAN DE STEENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN VAN DE STEENE. Laat een reactie achter voor ANN VAN DE STEENE. ANN VAN DE STEENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN VAN DE STEENE. Leave a respond for ANN VAN DE STEENE. ANN VAN DE STEENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN VAN DE STEENE op de google maps. Adres en contacten ANN VAN DE STEENE
Location of ANN VAN DE STEENE on the google maps. Address and contacts of ANN VAN DE STEENE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN VAN DE STEENE ANN VAN DE STEENE: BEGRAFENISSEN LOOTS | HOGESCHOOL KAREL DE GROTE | Willem Decraene Accountant BVBA | HUIS 'T POMPOENTJE | Nieuw Betenland

Other related companies as ANN VAN DE STEENE: BEGRAFENISSEN LOOTS | HOGESCHOOL KAREL DE GROTE | Willem Decraene Accountant BVBA | HUIS 'T POMPOENTJE | Nieuw Betenland

ANN VAN DE STEENE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN VAN DE STEENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02359008789. Het bedrijf ANN VAN DE STEENE bevindt zich op het adres: RECOLLETTENLEI 43; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN VAN DE STEENE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN VAN DE STEENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN VAN DE STEENE, openstaande posities, locatie van ANN VAN DE STEENE op de kaart.

ANN VAN DE STEENE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN VAN DE STEENE, company assigned to the tax number BE02359008789. The company ANN VAN DE STEENE is located at the address: RECOLLETTENLEI 43; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 204,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN VAN DE STEENE is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN VAN DE STEENE is not available. You also can look at reviews of ANN VAN DE STEENE, open positions, location of ANN VAN DE STEENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN VAN DE STEENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN VAN DE STEENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN VAN DE STEENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN VAN DE STEENE, employees, financial statistics.