Willem Decraene Accountant BVBA

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Willem Decraene Accountant BVBA
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Willem Decraene Accountant BVBA

Contactgegevens Willem Decraene Accountant BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willem Decraene Accountant BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willem Decraene Accountant BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gemeenteplein 20 Box 7; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 60 79 00 (+32-056 60 79 00) 056 60 79 00 (+32-056 60 79 00)

Fax (fax): 056 61 57 69 (+32-056 61 57 69) 056 61 57 69 (+32-056 61 57 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willem Decraene Accountant BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willem Decraene Accountant BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willem Decraene Accountant BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willem Decraene Accountant BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willem Decraene Accountant BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willem Decraene Accountant BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willem Decraene Accountant BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willem Decraene Accountant BVBA
Products information Willem Decraene Accountant BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01780853271
Ondernemingsnummer: 6706848144
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Willem Decraene Accountant BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willem Decraene Accountant BVBA
(Get full report from official database of BE for Willem Decraene Accountant BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willem Decraene Accountant BVBA
Addition kinds of activities for Willem Decraene Accountant BVBA

221103. Handdoeken, vaatdoeken en wasdoeken: katoen | Towels, dishcloths and washcloths: cotton
36120102. Besturingstransformatoren | Control transformers
39999928. Plaques, foto, gelamineerd | Plaques, picture, laminated
73630100. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
79990902. Circus bedrijf | Circus company
91110204. Burgemeesters kantoor | Mayors' office
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij Willem Decraene Accountant BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willem Decraene Accountant BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willem Decraene Accountant BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willem Decraene Accountant BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • Ploegbaas (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Je zal instaan voor het aansturen van een 30-tal medewerkers en zorgt ervoor dat de productie in goede banen verloopt. Ook werk je mee als heftruckchauffeur..

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • Schoonmaker bakkerij regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio Merchtem zijn wij dringend op zoek naar iemand die 1 Weekend op 2 kan gaan werken. zaterdag: 9-13 zondag: 8-12 Taken: Afwassen, tafels afkuisen, bakkerij & atelier netjes houden Kan zowel als flexi, student of regulier

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van Willem Decraene Accountant BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Willem Decraene Accountant BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willem Decraene Accountant BVBA. Laat een reactie achter voor Willem Decraene Accountant BVBA. Willem Decraene Accountant BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willem Decraene Accountant BVBA. Leave a respond for Willem Decraene Accountant BVBA. Willem Decraene Accountant BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willem Decraene Accountant BVBA op de google maps. Adres en contacten Willem Decraene Accountant BVBA
Location of Willem Decraene Accountant BVBA on the google maps. Address and contacts of Willem Decraene Accountant BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Willem Decraene Accountant BVBA Willem Decraene Accountant BVBA: ENTREPRISES DEUMER BERNARD SA | DIRK PAUWELS | DELCROIX PH | ISABELLE DEQUENNE | FRIT SHOP

Other related companies as Willem Decraene Accountant BVBA: ENTREPRISES DEUMER BERNARD SA | DIRK PAUWELS | DELCROIX PH | ISABELLE DEQUENNE | FRIT SHOP

Willem Decraene Accountant BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Willem Decraene Accountant BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01780853271. Het bedrijf Willem Decraene Accountant BVBA bevindt zich op het adres: Gemeenteplein 20 Box 7; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Willem Decraene Accountant BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willem Decraene Accountant BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willem Decraene Accountant BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willem Decraene Accountant BVBA, openstaande posities, locatie van Willem Decraene Accountant BVBA op de kaart.

Willem Decraene Accountant BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Willem Decraene Accountant BVBA, company assigned to the tax number BE01780853271. The company Willem Decraene Accountant BVBA is located at the address: Gemeenteplein 20 Box 7; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Accountants. Products created in Willem Decraene Accountant BVBA were not found.
The main activity of Willem Decraene Accountant BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Willem Decraene Accountant BVBA is not available. You also can look at reviews of Willem Decraene Accountant BVBA, open positions, location of Willem Decraene Accountant BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willem Decraene Accountant BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willem Decraene Accountant BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willem Decraene Accountant BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willem Decraene Accountant BVBA, employees, financial statistics.