ANN REGEMORTELS

Contactgegevens ANN REGEMORTELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN REGEMORTELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN REGEMORTELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 129; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33840685 (+32-33840685) 33840685 (+32-33840685)

Fax (fax): +32 (64) 321-33-14 +32 (64) 321-33-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN REGEMORTELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN REGEMORTELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN REGEMORTELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN REGEMORTELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN REGEMORTELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN REGEMORTELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN REGEMORTELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN REGEMORTELS
Products information ANN REGEMORTELS

BTW identificatienummer (tax): BE01264495849
Ondernemingsnummer: 3492248535
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN REGEMORTELS
(Get full report from official database of BE for ANN REGEMORTELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN REGEMORTELS
Addition kinds of activities for ANN REGEMORTELS

495301. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
22119905. Vogeloogje luier doek, katoen | Bird's-eye diaper cloth, cotton
23859901. Schorten, waterdicht: gemaakt van gekochte materialen | Aprons, waterproof: made from purchased materials
36780000. Elektronische connectoren | Electronic connectors
73230000. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs
92290102. Wetshandhavingsstatistiek centrum, overheid | Law enforcement statistics center, government

Werken bij ANN REGEMORTELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN REGEMORTELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN REGEMORTELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN REGEMORTELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • 2 Operator Lijn verantwoordelijke (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Opstarten en draaiende houden van de lijn Ingrijpen bij eenvoudige pannes Zelfstandig werken Aansturen van 4-tal medewerkers met nadruk op kwaliteit

 • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

 • Chauffeur CE Distributie (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor dagritten (distributie) binnen Benelux met een trekker/oplegger.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

 • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

 • Key Account Manager (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: INFOHOS SERVICES

  Type: Vaste Job

  Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected]

 • Administratief medewerker (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Viavera - Gent

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

 • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

Zoek naar antwoorden van ANN REGEMORTELS in sociale netwerken
Look for responds of ANN REGEMORTELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN REGEMORTELS. Laat een reactie achter voor ANN REGEMORTELS. ANN REGEMORTELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN REGEMORTELS. Leave a respond for ANN REGEMORTELS. ANN REGEMORTELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN REGEMORTELS op de google maps. Adres en contacten ANN REGEMORTELS
Location of ANN REGEMORTELS on the google maps. Address and contacts of ANN REGEMORTELS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN REGEMORTELS ANN REGEMORTELS: Ladbroke | 2 COMMUNICATE | IVAN DE HOLLANDER | BERNARD BIENAIME | VAN EESBEECK BUREAU

Other related companies as ANN REGEMORTELS: Ladbroke | 2 COMMUNICATE | IVAN DE HOLLANDER | BERNARD BIENAIME | VAN EESBEECK BUREAU

ANN REGEMORTELS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN REGEMORTELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01264495849. Het bedrijf ANN REGEMORTELS bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 129; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 257,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN REGEMORTELS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN REGEMORTELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN REGEMORTELS, openstaande posities, locatie van ANN REGEMORTELS op de kaart.

ANN REGEMORTELS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN REGEMORTELS, company assigned to the tax number BE01264495849. The company ANN REGEMORTELS is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 129; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 257,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN REGEMORTELS is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN REGEMORTELS is not available. You also can look at reviews of ANN REGEMORTELS, open positions, location of ANN REGEMORTELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN REGEMORTELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN REGEMORTELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN REGEMORTELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN REGEMORTELS, employees, financial statistics.