2 COMMUNICATE

Contactgegevens 2 COMMUNICATE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2 COMMUNICATE: address, phone, fax, email, website, opening hours

2 COMMUNICATE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOLFSTRAAT 21; 9920; LOVENDEGEM, België

Telefoon (phone): 93724697 (+32-93724697) 93724697 (+32-93724697)

Fax (fax): +32 (3) 755-22-23 +32 (3) 755-22-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2 COMMUNICATE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2 COMMUNICATE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2 COMMUNICATE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2 COMMUNICATE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2 COMMUNICATE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2 COMMUNICATE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2 COMMUNICATE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2 COMMUNICATE
Products information 2 COMMUNICATE

BTW identificatienummer (tax): BE02002502441
Ondernemingsnummer: 7507476806
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in 2 COMMUNICATE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2 COMMUNICATE
(Get full report from official database of BE for 2 COMMUNICATE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2 COMMUNICATE
Addition kinds of activities for 2 COMMUNICATE

209299. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
871102. Industriële ingenieurs | Industrial engineers
25310303. Zitplaatsen, auto | Seats, automobile
28210000. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
28330104. Mercuryverbindingen, geneesmiddelen | Mercury compounds, medicinal
37110104. Auto's, elektrische, montage van | Cars, electric, assembly of

Werken bij 2 COMMUNICATE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2 COMMUNICATE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2 COMMUNICATE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2 COMMUNICATE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

  • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van 2 COMMUNICATE in sociale netwerken
Look for responds of 2 COMMUNICATE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2 COMMUNICATE. Laat een reactie achter voor 2 COMMUNICATE. 2 COMMUNICATE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2 COMMUNICATE. Leave a respond for 2 COMMUNICATE. 2 COMMUNICATE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2 COMMUNICATE op de google maps. Adres en contacten 2 COMMUNICATE
Location of 2 COMMUNICATE on the google maps. Address and contacts of 2 COMMUNICATE

Andere gerelateerde bedrijven als come 2 COMMUNICATE 2 COMMUNICATE: LES MARCHEURS DE L'OURTHE | RESIDENCE EURO-SENIORS | CLAUDE GILLOT | Val d'Or | Verbrugghe R

Other related companies as 2 COMMUNICATE: LES MARCHEURS DE L'OURTHE | RESIDENCE EURO-SENIORS | CLAUDE GILLOT | Val d'Or | Verbrugghe R

2 COMMUNICATE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2 COMMUNICATE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02002502441. Het bedrijf 2 COMMUNICATE bevindt zich op het adres: GOLFSTRAAT 21; 9920; LOVENDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in 2 COMMUNICATE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 2 COMMUNICATE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2 COMMUNICATE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2 COMMUNICATE, openstaande posities, locatie van 2 COMMUNICATE op de kaart.

2 COMMUNICATE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2 COMMUNICATE, company assigned to the tax number BE02002502441. The company 2 COMMUNICATE is located at the address: GOLFSTRAAT 21; 9920; LOVENDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Informaticaconsulenten. Products created in 2 COMMUNICATE were not found.
The main activity of 2 COMMUNICATE is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 2 COMMUNICATE is not available. You also can look at reviews of 2 COMMUNICATE, open positions, location of 2 COMMUNICATE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2 COMMUNICATE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2 COMMUNICATE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2 COMMUNICATE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2 COMMUNICATE, employees, financial statistics.