ANN LOUF

Contactgegevens ANN LOUF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN LOUF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN LOUF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU PANTH?ON 67; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG, België

Telefoon (phone): 24141440 (+32-24141440) 24141440 (+32-24141440)

Fax (fax): +32 (60) 256-91-38 +32 (60) 256-91-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN LOUF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN LOUF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN LOUF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN LOUF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN LOUF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN LOUF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN LOUF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN LOUF
Products information ANN LOUF

BTW identificatienummer (tax): BE08476196289
Ondernemingsnummer: 4772430419
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN LOUF
(Get full report from official database of BE for ANN LOUF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN LOUF
Addition kinds of activities for ANN LOUF

226901. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
422100. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
899909. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting
10210102. Open pit koperertsmijnbouw | Open pit copper ore mining
38230303. Gasstroom computers, industrieel proces type | Gas flow computers, industrial process type
73599908. Teken verhuur | Sign rental

Werken bij ANN LOUF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN LOUF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN LOUF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN LOUF. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

 • Automecanicien (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

 • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Vaste Job

  Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

 • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

 • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

 • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ACT NOW!

  Type: Zelfstandige activiteit

  wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van ANN LOUF in sociale netwerken
Look for responds of ANN LOUF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN LOUF. Laat een reactie achter voor ANN LOUF. ANN LOUF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN LOUF. Leave a respond for ANN LOUF. ANN LOUF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN LOUF op de google maps. Adres en contacten ANN LOUF
Location of ANN LOUF on the google maps. Address and contacts of ANN LOUF

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN LOUF ANN LOUF: B. MICHEL | FELSEN & ZOON | Cabinet Infirmier Vanderelst | WIJNGAARD NATIE | MORTIER

Other related companies as ANN LOUF: B. MICHEL | FELSEN & ZOON | Cabinet Infirmier Vanderelst | WIJNGAARD NATIE | MORTIER

ANN LOUF is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN LOUF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08476196289. Het bedrijf ANN LOUF bevindt zich op het adres: AVENUE DU PANTH?ON 67; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN LOUF is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN LOUF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN LOUF, openstaande posities, locatie van ANN LOUF op de kaart.

ANN LOUF is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN LOUF, company assigned to the tax number BE08476196289. The company ANN LOUF is located at the address: AVENUE DU PANTH?ON 67; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN LOUF is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN LOUF is not available. You also can look at reviews of ANN LOUF, open positions, location of ANN LOUF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN LOUF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN LOUF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN LOUF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN LOUF, employees, financial statistics.