Cabinet Infirmier Vanderelst

Contactgegevens Cabinet Infirmier Vanderelst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cabinet Infirmier Vanderelst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cabinet Infirmier Vanderelst

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Paul Sauvenier 21; 7170; Manage (Bellecourt), België

Telefoon (phone): 064 54 10 29; 0475 61 25 43 (+32-064 54 10 29; 0475 61 25 43) 064 54 10 29; 0475 61 25 43 (+32-064 54 10 29; 0475 61 25 43)

Fax (fax): +32 (69) 699-39-62 +32 (69) 699-39-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cabinet Infirmier Vanderelst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cabinet Infirmier Vanderelst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cabinet Infirmier Vanderelst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cabinet Infirmier Vanderelst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cabinet Infirmier Vanderelst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cabinet Infirmier Vanderelst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cabinet Infirmier Vanderelst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cabinet Infirmier Vanderelst
Products information Cabinet Infirmier Vanderelst

BTW identificatienummer (tax): BE05940002441
Ondernemingsnummer: 9194976806
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Cabinet Infirmier Vanderelst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cabinet Infirmier Vanderelst
(Get full report from official database of BE for Cabinet Infirmier Vanderelst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cabinet Infirmier Vanderelst
Addition kinds of activities for Cabinet Infirmier Vanderelst

263102. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
28340701. Intraveneuze oplossingen | Intravenous solutions
31110302. Currying van leer | Currying of leather
39990107. Massage machines, elektrische: kapper en schoonheidswinkels | Massage machines, electric: barber and beauty shops
78220200. Film verhuur diensten | Film rental services

Werken bij Cabinet Infirmier Vanderelst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cabinet Infirmier Vanderelst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cabinet Infirmier Vanderelst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cabinet Infirmier Vanderelst. Looking for open vacancies in other companies

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

  • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Volwaardige metser (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zowel voor een werf in Malle als een werf in Aartselaar zijn we dringend op zoek naar metsers.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van Cabinet Infirmier Vanderelst in sociale netwerken
Look for responds of Cabinet Infirmier Vanderelst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cabinet Infirmier Vanderelst. Laat een reactie achter voor Cabinet Infirmier Vanderelst. Cabinet Infirmier Vanderelst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cabinet Infirmier Vanderelst. Leave a respond for Cabinet Infirmier Vanderelst. Cabinet Infirmier Vanderelst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cabinet Infirmier Vanderelst op de google maps. Adres en contacten Cabinet Infirmier Vanderelst
Location of Cabinet Infirmier Vanderelst on the google maps. Address and contacts of Cabinet Infirmier Vanderelst

Andere gerelateerde bedrijven als come Cabinet Infirmier Vanderelst Cabinet Infirmier Vanderelst: Marien K | SECRةT. SOC. CLAS. MOYEN. | LE PALAIS DE CHINE | SOLID WOOD | Van Middelem J

Other related companies as Cabinet Infirmier Vanderelst: Marien K | SECRةT. SOC. CLAS. MOYEN. | LE PALAIS DE CHINE | SOLID WOOD | Van Middelem J

Cabinet Infirmier Vanderelst is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cabinet Infirmier Vanderelst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940002441. Het bedrijf Cabinet Infirmier Vanderelst bevindt zich op het adres: Rue Paul Sauvenier 21; 7170; Manage (Bellecourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Cabinet Infirmier Vanderelst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cabinet Infirmier Vanderelst is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cabinet Infirmier Vanderelst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cabinet Infirmier Vanderelst, openstaande posities, locatie van Cabinet Infirmier Vanderelst op de kaart.

Cabinet Infirmier Vanderelst is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cabinet Infirmier Vanderelst, company assigned to the tax number BE05940002441. The company Cabinet Infirmier Vanderelst is located at the address: Rue Paul Sauvenier 21; 7170; Manage (Bellecourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Home nursing. Products created in Cabinet Infirmier Vanderelst were not found.
The main activity of Cabinet Infirmier Vanderelst is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cabinet Infirmier Vanderelst is not available. You also can look at reviews of Cabinet Infirmier Vanderelst, open positions, location of Cabinet Infirmier Vanderelst on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cabinet Infirmier Vanderelst, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cabinet Infirmier Vanderelst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cabinet Infirmier Vanderelst, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cabinet Infirmier Vanderelst, employees, financial statistics.